Kijk ook op onze nieuwe webshop!
Webshop
delen

Dierenkliniek Utrecht

U bent op zoek naar een goede dierenkliniek in Utrecht. Wist u dat er een Dierenziekenhuis is in Utrecht dat álle zorg biedt voor huisdieren?

Het Dierenziekenhuis Utrecht ligt op een ideale plek in Utrecht, namelijk de Leidsche Rijn. Het grote voordeel is dat deze dierenkliniek goed bereikbaar is en dat je er gratis kan parkeren. Ideaal voor Utrecht!

Daarnaast biedt onze dierenkliniek zoals eerder gezegd alle zorg voor huisdieren en een verwijzing is niet nodig!. Kijk op onze behandelingen pagina welke zorg wij allemaal bieden in onze dierenkliniek in Utrecht. Ook bieden wij de zogenaamde “gewone” zorg, zoals in entingen of consulten.

Uniek voor onze dierenkliniek in Utrecht is dat wij spoedhulp bieden buiten de openingstijden. U kunt in het Dierenziekenhuis Utrecht 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht voor spoedhulp. Nooit meer op zoek een een dierenkliniek die open is op zondagnacht!

Onze prijs is scherp (zie ook onze tarievenlijst). Wij vinden dat goede zorg betaalbaar moet zijn.

Kortom, genoeg redenen om voor het Dierenziekenhuis Utrecht te kiezen! Mocht u meer informatie willen of een afspraak maken, gebruik dan onze “bel ons nu” button. Tevens kunt u de afspraakbutton links op de pagina gebruiken.

 

Bel ons nu

 

 

Tot ziens in het Dierenziekenhuis Utrecht!

 

Dierenkliniek Utrecht: Zie hier de route vanuit hartje Utrecht. U kunt uw eigen adres invullen door op “grotere kaart weergeven” te klikken.


Grotere kaart weergeven

 

Maak nu een afspraak en ontvang 20% korting!

Dierenkliniek Utrecht: Korting tot 20% op uw dierenarts kosten.

Deze actie geldt maximaal twee keer per gezin tijdens de reguliere openingstijden (niet in de “spoed”). Voor orthopedische ingrepen geldt een korting van 10%.

Dierenkliniek Utrecht: Net wakker op schoot bij de assistente

Dierenkliniek Utrecht: Operatie bij het Dierenziekenhuis