Dierenkliniek Centrum Oost wordt Caressa Centrum Oost

Na ruim 30 jaar als dierenarts en praktijkeigenaar gewerkt te hebben werd het tijd voor Piet van Doormalen om van zijn welverdiende pensioen te genieten. Dierenkliniek Centrum Oost zal natuurlijk blijven bestaan! Om verder te kunnen investeren in meer mogelijkheden in de praktijk, zoals meer in huis diagnostiek, de nieuwste apparatuur en in de kennis van ons vertrouwende team heeft Dierenkliniek Centrum Oost zich aangesloten bij Caressa Dierenziekenhuizen.

Louki (inmiddels bevallen van een prachtige dochter), Rob en Nina blijven de vaste dierenartsen in de praktijk. Ook Bente, Erica, Samantha en Daphne zijn bekende gezichten in de praktijk. Zij staan voor u klaar voor al uw vragen. Annette is een oude bekende van de praktijk. Na tien jaar is zij terug om het praktijkmanagement op zich te nemen.

Voor Caressa betekent dit dat wij de service aan onze klanten in Amsterdam nog verder kunnen uitbreiden. In Amsterdam kunt u nu bij ons terecht op het Dierenziekenhuis in Nieuw-Sloten, onze locatie op IJburg en nu ook in het Centrum van Amsterdam aan de Oostenburgergracht 183.

Wellicht zijn onze nieuw bestickerde ramen u al opgevallen. De komende tijd zullen er wat veranderingen in de praktijk te merken zijn. Inmiddels hebben wij een nieuw patiëntsysteem wat ons mogelijkheden biedt om u makkelijker te informeren over acties. Verder wordt er geïnvesteerd in apparatuur en krijgt de praktijk een goede opknapbeurt.

Onze deuren blijven voor u open van 8:30 tot 19:30. Buiten deze openingstijden verwijzen wij u naar Hugo verwijskliniek in Zwanenburg, waar u wellicht een van ons in de diensten tegen zal komen.

Hopelijk tot snel!

Deel uw eigen ervaring