Dierenkliniek Het Dierenpunt wordt Caressa IJburg

Graag zouden wij met u willen delen dat dierenkliniek Het dierenpunt onderdeel is geworden van Caressa Dierenziekenhuizen.

Door deze nieuwe samenwerking kunnen wij verder investeren in de kwaliteit van onze zorg, zodat wij onze dienstverlening aan u nog verder kunnen uitbreiden. In 2004 zijn wij op IJburg begonnen als dierenkliniek IJburg, in 2008 verder gegaan als Het dierenpunt en nu volgt de volgende stap in de ontwikkeling van de kliniek als Caressa IJburg. Wij zijn als team van Het dierenpunt trots op wat wij hebben opgebouwd en blij dat wij voor de volgende stap in de ontwikkeling van de kliniek de ondersteuning hebben van Caressa. Aukje blijft actief werkzaam in de kliniek als arts, maar niet meer als leidinggevende. Ze wil zich vol op haar passie, de medische zorg, kunnen richten en zich blijven ontwikkelen en specialiseren. Eric is als enige niet meegegaan in de nieuwe organisatie. Hij wil weer nieuwe uitdagingen aangaan. De rest van de voor u vertrouwde gezichten blijft allemaal gewoon werkzaam op IJburg.

De komende periode zal er een verbouwing plaatsvinden om ons pand klaar te maken voor de volgende stap. De bovenverdieping wordt volledig ingericht voor katten. Begin 2019 is de bovenverdieping de eerste echt Cat-Only clinic van Amsterdam! Op de eerste verdieping behandelen wij vanaf dat moment uitsluitend katten. Met een eigen katten wachtruimte, -spreekkamer en -voorbereidingsruimte heeft uw kat nooit last van honden, want de ruimtes zijn 100% ingericht voor katten. Uiteraard kunt u ook nog steeds bij ons terecht met uw hond, knaagdier en konijn, want de gehele benedenverdieping krijgt ook een upgrade naar de meest moderne zorg. Alle benodigdheden voor optimale zorg voor uw huisdier en voor de meeste behandelingen zijn in uw vertrouwde kliniek aanwezig. Een feestje om in te werken, maar nog fijner voor u als huisdier-eigenaar.

Tijdens de verbouwing bent u gewoon van harte welkom. De verbouwing gebeurt in kleine stappen zodat u er zo min mogelijk overlast van zult ondervinden. Het team van vertrouwde dierenartsen en paraveterinairen van Het dierenpunt blijft gewoon actief op Caressa IJburg. Van vaccineren tot hartecho’s, van tandheelkunde tot endoscopie: u kunt bij ons voor alles terecht. Onze assistentes helpen u met alle ingewikkelde zaken waar u mee te maken krijgt als uw huisdier plots ziek is.

De nieuwe openingstijden zijn:
maandag t/m vrijdag: 08:30 – 19:00
Ons nieuwe e-mail adres is: ijburg@dierenziekenhuizen.nl
Het telefoonnummer is onveranderd: 020 – 472 12 22 (24/7 bereikbaar)

Indien u vragen heeft over onze nieuwe samenwerking, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag en hopelijk zien we u snel in onze nieuwe vestiging.

 

Deel uw eigen ervaring