Laat uw Senior eens checken! Korting in augustus en september

Ouderdom is geen ziekte, maar komt met gebreken. Meer drinken en/of plassen, meer slapen, meer of minder eten, afvallen. Dit zijn een aantal klachten waar uw huisdier last van kan hebben. In sommige gevallen is dit duidelijk zichtbaar, in andere gevallen minder. Een seniorenscreening is geschikt om een goed beeld te krijgen of uw huisdier gezond is.

Laat uw hond eens goed onderzoeken en spoor problemen tijdig op. U kunt uw huisdier hierdoor ondersteunen en soms verlichting geven, daarnaast achteruitgang beperken voor een langer en comfortabel leven zorgen.

Tijdens een seniorencontrole doen wij de volgende onderzoeken:

  • Uitgebreid en volledig lichamelijk onderzoek.
  • Beluisteren van het hart.
  • Navoelen van de buik.
  • Een bloedonderzoek waarbij wij de lever- en nierwaardes controleren als ook het suikergehalte (de meest voorkomende ziektes bij oudere dieren).
  • Een urineonderzoek. Bij honden adviseren wij een kleine hoeveelheid urine thuis op te vangen voor onderzoek; bij katten lukt het ons meestal dit af te nemen. Haal in dat geval de kattenbak het liefst en aantal uren voor het onderzoek weg.

Heeft u vragen over bepaalde klachten van uw huisdier of over onze seniorenscreening, neem dan gerust contact met ons op

In de maanden augustus en september krijgt u korting op de seniorencontrole bij al onze vestigingen!

Heeft u nog vragen? Of wilt u een afspraak maken, neem dan contact op met onze vestiging bij u in de buurt

senior

Deel uw eigen ervaring