Vacature Paraveterinair Rotterdam

De vacature

Wil jij graag werken bij een dynamisch dierenziekenhuis met een zeer betrokken en gezellig team? We zoeken een paraveterinair voor onze vestiging in Rotterdam. In de praktijk heerst een leuke, gezellige en open sfeer. Als paraveterinair krijg je bij ons een uitgebreid takenpakket, waarin je kunt groeien binnen het vak op de onderwerpen die je interessant vindt. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden tot nascholing en verdere ontwikkeling van jou als paraveterinair. Wij streven een goede work-life balance na en wij zijn aangesloten bij de BPW en werken conform CAO.

Wat zoeken wij?

Voor onze vestiging in Rotterdam zoeken wij een allround paraveterinair. Je bent enthousiast, gemotiveerd, communicatief, flexibel en zeer klant- en diervriendelijk. Bij voorkeur heb je al relevante praktijkervaring opgedaan in andere dierenklinieken. Je beschouwt het als een leuke uitdaging om met ons team te werken aan het bieden van zorg op het hoogste niveau.

Wij bieden

 • Geld.
 • 25 vakantiedagen, als je belooft weer terug te komen.
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je hopelijk vergeet dat we het werken noemen.
 • Pensioen en reiskostenvergoeding.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Of je hier nu een week, maand of jaar werkt, we staan voor alles open.
 • Uitgebreide mogelijkheid tot nascholing.
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Caressa / Evidensia, hoe en wat, dat is aan jou.

Wat nu?

Onze sollicitatieprocedure is als volgt:

 1. Solliciteer – Leuk dat je solliciteert! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 1. Telefonisch interview of Facetime gesprek – We doen een Facetime gesprek want bellen is zo 2005. Zodat we met elkaar kennis kunnen maken. Maar bellen kan ook
 1. Eerste gesprek – Je komt gezellig bij ons langs de koffie en de thee staat klaar neem jij de koekjes mee? Daarna kunnen we je allemaal moeilijke vragen stellen. En jij natuurlijk aan ons.
 1. Tweede gesprek – Je komt nog een keer langs, om mee te lopen en kennis te maken met de rest.
 1. Contractvoorstel – We doen je een aanbod dat je niet kunt weigeren.
 1. In dienst – Even een krabbeltje en klaar. Welkom! We gaan beginnen aan iets moois!

Reageer!

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan binnen de diergeneeskunde met veel carrièremogelijkheden? Stuur je sollicitatie bij voorkeur per mail naar: wendy@dierenziekenhuizen.nl.

Deel uw eigen ervaring