Vuurwerk informatieavond

Tijdens deze presentatie zal een gediplomeerde gedragstherapeut laten zien hoe u oud & nieuw zo prettig mogelijk kunt laten verlopen voor uw huisdier:

Van honden (pups) die noot eerder vuurwerk hebben meegemaakt, kunt u niet weten of ze het eng vinden. Om te voorkomen dat het fout gaat, kunt u ruim voor oud en nieuw uw hond leren met vuurwerk om te gaan. Dan komen u en uw hond ook niet voor verrassingen te staan.

Vindt uw hond of kat dat geknal van vuurwerk eng? Dan zijn er methoden om ervoor te zorgen dat ze er niet meer bang voor zijn, en het misschien zelfs wel heel leuk gaan vinden. Daar moet u echter wel op tijd mee beginnen.

Blijft uw hond of kat angstig voor vuurwerk? Ook dan zijn er allerlei middelen om ze te helpen oud en nieuw goed door te komen, van verblijf op een vuurwerkvrije plek tot medicatie.

Verder krijgt u allerlei praktische tips over hoe u het effect van de knallen en flitsen kunt verminderen.

Voor wie?
Deze presentatie is bedoeld voor:

  • Hondeneigenaren met een hond die nog nooit eerder vuurwerk heeft meegemaakt
  • Hondeneigenaren met en hond of kat die vuurwerk niet leuk vindt of er bang voor is
  • Alle andere geïnteresseerde honden- en katteneigenaren
  • Dierenartsen en paraveterinairen

Waar en wanneer?
Locatie Dierenziekenhuis Amsterdam:
Maandag 2 oktober 2017: 20.30-22.00 = VOL
Maandag 9 oktober 2017: 20.30-22.00 = VOL

 

Kosten en aanmelding:
U kunt zich aanmelden door het onderstaande formulier in te vullen, u ontvangt dan per e-mail de factuur en uitnodiging.

Vuurwerk Informatieavond

Voor deze informatie avond vragen wij een kleine bijdrage van € 10,- p.p. U krijgt hiervoor advies en tips van een gediplomeerde gedragstherapeut, tijd om vragen te stellen en de informatie op papier mee naar huis.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Deel uw eigen ervaring