Wegens succes gratis gebitscontroles, verlening actie t/m maart

In februari hebben we geprobeerd huisdiereigenaren bewust te maken van het belang van een gezond gebit voor hond en kat. Het doet ons dan ook veel plezier om te zien dat we zoveel respons hebben gehad op de gratis gebitscontroles! Onze assistentes hebben het er maar druk mee gehad, om de gebitten te beoordelen en goed advies te geven. Veel eigenaren werden dan ook aan het werk gezet, poetsen was het advies. Gewapend met tandenborstel en smakelijke kiptandpasta wordt er weer flink gepoetst!
Kijk op het onderstaand filmpje om te zien hoe je de tanden en kiezen van een hond kan poetsen:

Soms bleek na de inspectie dat het nodig was om eerst een gebitsbehandeling te laten uitvoeren. Om het gebit goed te reinigen van tandsteen en om soms wat elementen (tanden en/of kiezen) te trekken. Vaak na een gebitsbehandeling van katten waar we elementen trekken, horen we van eigenaren terug dat ze merken dat de kat weer stukken beter in zijn/haar vel zit! De kat speelt en eet weer als vroeger.
Dit zijn de berichten waar wij het voor doen!

Wegens het grote succes van de gratis gebitscontroles, kan u ook in de maand Maart nog bij ons terecht voor een gratis gebitscontrole.

Besluit u n.a.v. een gebitscontrole producten voor de gebitsverzorging aan te schaffen, dan krijgt u ter motivatie 10% korting.

Neem contact op met één van onze vestigingen bij u in de buurt voor het maken van een afspraakimages (2)

Deel uw eigen ervaring