Externe opleidingen

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle trainingen, nascholingen en cursussen die onze artsen en assistentes bij ons volgen. We hebben ze gegroepeerd per jaar. Omdat we hiermee sinds kort begonnen zijn vindt u een overzicht van alles wat wij op gebied van opleiding en nascholing gedaan hebben vanaf 2013.

Omdat kennis, en dan zeker ook de meest recente kennis, extreem belangrijk is om de beste kwaliteit te kunnen bieden, besteden wij zeer veel aandacht en geld aan het zeer hoog opleiden van al onze teamleden. Wist u dat na grofweg 10 jaar bijna alles wat wij geleerd hebben op de universiteit, HBO of MBO opleiding alweer gedateerd is geraakt?

Daarom is het in de humane geneeskunde verplicht om structureel nascholing te volgen. Helaas is deze verplichting er binnen de diergeneeskunde (nog) niet. Er zijn daarom veel dierenartsen die op deze kostenpost bezuinigen. Bij ons is een goede permanente educatie voor alle medewerkers verplicht. Alleen zo kunnen wij de zorg blijven leveren waar wij achter staan. Hieronder ziet u ons gevolgde programma van de afgelopen jaren: