Tarievenlijst en algemene voorwaarden

Bij Caressa Dierenziekenhuizen geven wij uw huisdier de beste zorg. Om die te leveren werken wij met de beste artsen en maken we gebruik van de beste apparatuur om deze zorg zo veilig mogelijk te bieden. Ondanks deze optimale zorg hebben wij een scherpe prijs weten te behouden. Echter, voor ons staat de beste zorg op de eerste plaats.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Indien u gebruikmaakt van onze klantenkaart, kunt u voor korting sparen op de hieronder genoemde prijzen. De punten voor de korting spaart u met consulten, vaccinaties, sterilisatie en castraties.

Wij prefereren betalingen per pin.

Klik hier voor onze algemene voorwaarden:

Algemene voorwaarden

Onderstaande prijzen zijn geldig per januari 2019, de prijzen zijn inclusief BTW en exclusief MPS/kraag.
MPS ofwel medical petshirt en kraag worden gebruikt na een castratie en na sommige operaties. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat de hond of kat zelf de wond kan open likken. U kunt zelf bepalen of u kiest voor een kraag of een MPS, het is niet nodig om ze allebei te gebruiken.

Tarieven dierenarts Caressa 2019

De prijs van onze zorg is een belangrijk punt. Nog belangrijker is wat wij voor deze prijs bieden. Lees op de pagina “de kwaliteit bij Caressa” wat wij onder kwaliteit verstaan en welke zorg Caressa biedt voor uw dier.