Dierenarts-dierenkliniek Bloemendaal

Zoekt u een moderne dierenkliniek in Bloemendaal die álle zorg biedt voor huisdieren? Dan is het Dierenziekenhuis Haarlem de beste praktijk voor u!

Wij bieden namelijk echt de meest complete zorg van Haarlem, Bloemendaal en ruime omgeving. Een team van dierenartsen en assistentes staat klaar om deze zorg voor uw huisdier te bieden. U kunt terecht bij ons voor een vaccinatie, een gewoon consult, maar ook voor de zeer gespecialiseerde zorg. Wij hebben dierenarts chirurg Emile Pickee en dierenarts chirurg Paul van der Heijden voor de zeer gecompliceerde operaties voor u klaar staan.

Voor spoed is onze dierenkliniek altijd bereikbaar. U kunt dus altijd in de spoed op één locatie terecht en hoeft dus nooit meer naar een andere dierenkliniek in Bloemendaal of ver buiten Bloemendaal te zoeken!

Op zaterdag kunt u bij ons voor normaal tarief bij onze dierenartsen terecht. Kijk hier voor onze zeer ruime openingstijden.

U heeft op een steenworp afstand één aanspreekpunt voor alle zorg voor uw huisdier. Ontmoet dierenarts Kevin en zijn collega’s op onze medewerkers pagina. Wij stellen ons graag aan u voor.

Mocht u meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Vanuit Bloemendaal bent u via de Delftlaan met 10 minuten bij ons. Klik op “grotere kaart weergeven om uw eigen adres in te vullen.


Grotere kaart weergeven

Dierenarts-dierenkliniek Bloemendaal: Alle zorg in huis.

Dierenarts-dierenkliniek Bloemendaal: Alle zorg in huis.