Dierenarts-dierenkliniek Nieuwegein

Zoekt u een goede dierenarts in Nieuwegein voor uw huisdier. Een dierenkliniek die álle zorg voor uw huisdier biedt en dag en nacht klaar voor u en uw huisdier staat?

Het Dierenziekenhuis in Leidsche Rijn biedt alle zorg voor uw huisdier, dag en nacht, 7 dagen per week! Onze dierenkliniek/dierenarts praktijk ligt vlakbij Nieuwegein en is met de auto binnen 10 minuten te bereiken. U kunt gratis bij ons parkeren, wat een groot voordeel is t.o.v. dierenarts praktijken in Utrecht.

Wij hebben een groot team van dierenartsen die elk een ander deelgebied van de diergeneeskunde onder hun hoede nemen. Hierdoor kunnen wij betere zorg bieden dan een kleine dierenarts praktijk. Tevens hebben wij een zeer ervaren chirurg bij ons opereren voor de gecompliceerde operaties.

Nog een voordeel t.o.v. dierenartsen in Nieuwegein is dat wij in onze dierenkliniek alle apparatuur in huis hebben om optimale zorg voor uw huisdier te bieden. Omdat wij hierdoor de meeste uitslagen direct tot onze beschikking hebben kunnen wij snel de juiste behandeling instellen of aanpassen. In onze opname kunnen wij intensieve zorg bieden indien dit nodig is.

Kortom, onze dierenartsen en dierenarts-assistentes staan klaar voor u en uw huisdier. Genoeg redenen dus om voor het Dierenziekenhuis Utrecht te kiezen!

Mocht u meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Dierenarts-dierenkliniek Nieuwegein: U kunt ons altijd bellen!

Dierenarts-dierenkliniek Nieuwegein: U kunt ons altijd bellen!

Dierenarts-dierenkliniek Nieuwegein: Wij staan voor uw huisdier klaar!