Dierenarts-dierenkliniek-Terwijde

Zoekt u een goede dierenarts of dierenkliniek in Terwijde?

Het Dierenziekenhuis Utrecht ligt midden in Terwijde en biedt praktisch álle zorg voor huisdieren. Wat veel mensen niet weten is dat wij ook de gewone zorg voor huisdieren bieden. Van vaccinatie tot operatie, alle zorg wordt door onze dierenartsen geboden in onze dierenkliniek.

Waarom vinden wij dat u óns als uw dierenarts moet overwegen?

  • Wij hebben zeer ruime openingstijden. Voor normaal tarief kunt u iedere werkdag van 8:30 tot 19:30 uur bij ons terecht. Op zaterdag kunt u (ook voor normaal tarief) van 08:30-18:00 uur terecht.
  • Voor spoedgevallen zijn wij altijd open! Wij hebben altijd een dierenarts paraat staan om spoedpatiënten in onze dierenkliniek te helpen.
  • Naast de gewone zorg bieden wij ook specialistische zorg. Wij hebben een dierenarts die die zich volledig gericht heeft op de chirurgie, Emile Pickee. Daarnaast hebben wij praktisch alle apparatuur in onze dierenkliniek om deze zorg te bieden. Voor zieke dieren hebben wij een ruime interne opname met gescheiden afdelingen voor de hond, kat en quarantaine.
  • Wij zijn makkelijk te bereiken en er is zeer ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Kortom, genoeg redenen om ons als uw dierenarts te kiezen. Wij nodigen u graag uit om eens een rondleiding te krijgen in ons Dierenziekenhuis. Natuurlijk kunt u ook een kijkje nemen op onze website. Ontmoet onze dierenartsen en dierenarts assistentes, lees onze blogberichten of kijk gewoon eens rond over onze website.

Mocht u meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Dierenarts-dierenkliniek Terwijde: Een afspraak is zo gemaakt!