Assistente – Rebecca Korteland -

Assistente – Rebecca Korteland

Laat ik mijzelf even voorstellen, mijn naam is Rebecca Korteland geboren in 1995 woonachtig in Hoek van Holland. Ik woon nog gezellig bij mijn ouders, samen met onze 4 katten en de hond. Mijn ouders worden soms een beetje gek van mij aangezien alles wat zielig is of extra zorg nodig heeft gaat gezellig met mij mee. Toen ik een klein meisje was, wist ik al meteen wat ik later wilde worden ‘dierenarts assistente’. In 2013 ben ik afgestudeerd als Paraveterinair Dierenartsassistente en kon mijn droombaan gaan beginnen. Als paraveterinair heb ik mij vooral gericht op de anesthesie van de operatiepatiënten, hiervoor heb ik al een aantal nascholingen gevolgd. En ben ik nu bezig met een cursus binnen Caressa.

Sinds november 2014 ben ik werkzaam op de vestiging in Delft. Het leukste aan mijn werk is dat iedere dag weer anders kan gaan dan de vorige dag. Nieuwe uitdagingen tegen komen, en de beste zorg verlenen aan dier en eigenaar.

In mijn vrije tijd kun je mij vinden in de sportschool of lekker buiten. Ook kun je mij regelmatig vinden samen met mijn collega dierenarts Manouk op de strong viking run tussen de modder.

U zal mij vooral tegenkomen op de vestiging in Delft.