Dierenarts – Kevin van Gaalen -

Dierenarts – Kevin van Gaalen

In 2008 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Gent als dierenarts voor gezelschapsdieren. Direct na mijn studie ben ik naar Groningen verhuisd en heb daar 3,5 jaar in een grote praktijk gewerkt. In 2012 ben ik begonnen bij het Dierenziekenhuis in Haarlem. Ik wilde graag gaan werken in een dynamische en motiverende omgeving en ik voelde me daarom direct als een vis in het water bij Caressa in mijn rol als dierenarts en manager.

De eerste jaren als dierenarts heb ik enorm veel geïnvesteerd in het opdoen van ervaring en ontwikkelen van vaardigheden op alle vlakken van de diergeneeskunde. Mijn bijzondere interesse gaat uit naar de algemene chirurgie, echografie en endoscopie/-chirurgie (lid WVEE). De laatste jaren ben ik mij voornamelijk meer gaan toeleggen op de orthopedie en orthopedische chirugie.

Als manager ben ik verantwoordelijk voor het team van Dierenziekenhuis Haarlem, Heemstede en Hoofddorp. Daarnaast vormen wij met de andere managers en Ischa Swartz het MT waarmee wij de koers uitzetten voor Caressa. Op die manier zorgen wij ervoor dat we aan al onze patiënten de beste diergeneeskundige zorg kunnen leveren op ieder moment van de dag.

Mijn vrouw Sanne en ik zijn ouders van een schitterende dochter en zoon en brengen het liefst onze vrije dagen met hen door in de natuur. Daarnaast ben ik een hardloper en als er een beetje tijd over is breng ik graag wat tijd door op de mountainbike of surfplank.