Vacature Dierenarts gezelschapsdieren Dierenkliniek Amsterdam IJburg

Ongeveer 25 uur per week.

 

De vacature

Wil jij graag werken bij een dierenkliniek met een zeer betrokken en gezellig team? We zoeken een dierenarts voor onze vestiging in Amsterdam IJburg. In de praktijk heerst een leuke, gezellige en open sfeer. Als dierenarts bieden wij je allerlei mogelijkheden om te groeien. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden tot nascholing en verdere ontwikkeling van jou als dierenarts. Wij streven een goede work-life balance na, zijn aangesloten bij de cao en zijn lid van de BPW. Naast een carrière als dierenarts zijn er ook verdere carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf.

Wat zoeken wij?

Voor onze onlangs compleet vernieuwde vestiging in Amsterdam IJburg  zoeken wij een dierenarts, bij voorkeur heb je al relevante praktijkervaring opgedaan in andere dierenklinieken. Je vindt het een uitdaging om te helpen deze groeiende praktijk op de kaart te zetten als Cat Friendly kliniek, met onze Cat Only-bovenverdieping.  Je bent enthousiast, gemotiveerd, communicatief, flexibel en zeer klant- en diervriendelijk. Je beschouwt het als een leuke uitdaging om met ons team te werken aan het bieden van zorg op het hoogste niveau.

Wij zijn als kliniek aangesloten bij Hugo verwijskliniek in Zwanenburg en werken daar mee in de  avond- en weekenddiensten. Een mooie uitdaging om veel gevarieerde spoedpatiënten te onderzoeken en behandelen.  Iedere dierenarts draait ongeveer twee weekend-dagdelen en twee avonddiensten per maand.

Reageer!

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan binnen de diergeneeskunde met veel carrièremogelijkheden? Stuur je sollicitatie bij voorkeur per mail naar: recruitment@dierenziekenhuizen.nl