Vacature Dierenarts gezelschapsdieren Rotterdam

Het bedrijf

Lijkt het je wat om te werken bij een keten met een eigen opleidingscentrum en gloednieuwe verwijskliniek? Caressa Dierenziekenhuizen behoort sinds kort tot één van de grotere ketens binnen de Europese diergeneeskundige wereld, namelijk Evidensia. Via deze aansluiting wil Caressa haar ambitie om de kwaliteit van diergeneeskunde tot een hoger niveau te tillen nog breder uitdragen. We investeren veel in uitbreiding van onze dienstverlening, waarbij we diergeneeskundige zorg op het hoogste niveau leveren. Een concreet voorbeeld daarvan is de opening van onze verwijskliniek Hugo in de regio Amsterdam/ Haarlem.

Caressa heeft hoofdvestigingen in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Rotterdam en Den Haagen een aantal dependances. De vestigingen Haarlem en Amsterdam hebben een gezamenlijk dienstrooster waarbij op Hugo gewerkt wordt. Momenteel telt Caressa ongeveer 135 medewerkers, dit aantal verandert snel vanwege onze snelle groei.

De vacature

Voor onze vestigingen in Rotterdam zoeken we een nieuwe collega gezelschapsdierenarts, liefst op B niveau, met minimaal 1-2 jaar ervaring. In al onze vestigingen bieden wij uitgebreide mogelijkheden tot nascholing en verdere ontwikkeling. Naast een carrière als dierenarts zijn er ook verdere carrièremogelijkheden binnen ons bedrijf.

 Wat zoeken wij?

Je bent ambitieus en streeft ernaar de diergeneeskunde op het hoogste niveau uit te oefenen. Je bent enthousiast, communicatief, flexibel en wil je graag verder ontwikkelen in de diergeneeskunde. Bij voorkeur heb je al relevante praktijkervaring opgedaan in andere dierenklinieken of dierenartspraktijken. Je beschouwt het als een leuke uitdaging om met ons team het meest toonaangevende centrum van de omgeving neer te zetten.

 Wij bieden

Een functie met zeer veel ontwikkelmogelijkheden in een zeer stimulerende omgeving. In al onze praktijken heerst een leuke en open sfeer. Wij streven een goede work-life balance na. Een leuke bijkomstigheid is dat je bij ons de mogelijkheid hebt je te bekwamen in de laparoscopie. Wij werken volgens de cao maar betalen de diensten boven de cao norm.

 Reageer!

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan binnen de diergeneeskunde met zeer veel carrièremogelijkheden?  Solliciteer dan op onze vacature en ontdek welke mogelijkheden er nog te behalen zijn op het diergeneeskundig vlak. Stuur je sollicitatie bij voorkeur per mail naar: Nyree van Splunder via recruitment@dierenziekenhuizen.nl

Heb je vragen over deze vacature? Stuur Mirjam dan een Whatsappje!

Klik om whatsapp te openen.