Vacature Paraveterinair Dierenziekenhuis Amsterdam

Het bedrijf

Caressa Dierenziekenhuizen is één van de grotere ketens binnen de Nederlandse diergeneeskundige wereld, met hoofdvestigingen in Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Rotterdam en Den Haag en nevenvestigingen in Rotterdam (Caressa Dierenkliniek Walenburg), Delft, Amersfoort, Hoofddorp en Heemstede. We streven naar verdere uitbreiding van onze dienstverlening, waarbij we diergeneeskundige zorg op het hoogste niveau leveren. Ieder ziekenhuis is daarom uitgerust met de modernste apparatuur om deze zorg te leveren. De ziekenhuizen draaien volledig los van elkaar. Ook hebben alle vestigingen een gescheiden dienstrooster waarin 24-uurs zorg geleverd wordt aan de patiënten. Momenteel telt Caressa ongeveer 85 medewerkers, waarvan 26 dierenartsen. Dit aantal verandert snel vanwege onze snelle groei.

De vacature

Wil jij graag werken bij een dynamisch dierenziekenhuis met een zeer betrokken en gezellig team? Voor ons dierenziekenhuis in Amsterdam zijn we op zoek naar een extra paraveterinair. Als paraveterinair krijg je bij ons een zeer uitgebreid takenpakket, waarin je je enorm kunt ontwikkelen. Het is van belang dat je snel kunt schakelen, goed om kan gaan met werkdruk en wisselende werkzaamheden.

Wat zoeken wij?

Je bent enthousiast, gemotiveerd, communicatief, flexibel en zeer klant en diervriendelijk. Bij voorkeur heb je al relevante praktijkervaring opgedaan in andere dierenklinieken of dierenartspraktijken. Je beschouwt het als een leuke uitdaging om met ons team het meest toonaangevende centrum van de omgeving neer te zetten. Wij zijn als dierenziekenhuis 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen: dit houdt in dat je dus zowel avond-, nacht- en weekenddiensten draait volgens het dienstrooster. Het is dan ook wenselijk dat je in bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer.

Wij bieden

Een functie met zeer veel ontwikkelmogelijkheden richting B of C niveau in een stimulerende werkomgeving.  Wij streven een goede work-life balance na. Wij zijn aangesloten bij de BPW en regelen alles volgens de CAO. Op al onze vestigingen bieden wij uitgebreide mogelijkheden tot nascholing en verdere ontwikkeling op kosten van de werkgever.

Reageer!

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan binnen de diergeneeskunde met zeer veel carrièremogelijkheden? Stuur je sollicitatie bij voorkeur per mail naar: recruitment@dierenziekenhuizen.nl.

Heb je vragen over deze vacature? Stuur Nyree dan een Whatsappje!

Klik om whatsapp te openen.