Vacature Ervaren Paraveterinair Haarlem

Het bedrijf
Caressa Dierenziekenhuizen is één van de grotere ketens binnen de Nederlandse diergeneeskundige wereld, met hoofdvestigingen in Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Rotterdam en een aantal dependances. We streven naar verdere uitbreiding van onze dienstverlening, waarbij we diergeneeskundige zorg op het hoogste niveau leveren. Daarom is in 2018 verwijskliniek Hugo in de regio Amsterdam/ Haarlem geopend! Momenteel telt Caressa ongeveer 140 medewerkers.

De vacature
Wil jij graag werken bij een dynamisch dierenziekenhuis met een zeer betrokken en gezellig team? We zoeken paraveterinairs voor onze vestiging in Haarlem.Als paraveterinair krijg je bij ons een zeer uitgebreid takenpakket, waarin je je enorm kunt ontwikkelen binnen het vak. Het is dus wel van belang dat je snel kunt schakelen, goed om kan gaan met werkdruk en wisselende werkzaamheden. In al onze vestigingen bieden wij uitgebreide mogelijkheden tot nascholing en verdere ontwikkeling.

Wat zoeken wij?
Voor onze vestigingen in Haarlem zoeken wij allround paraveterinairs enige ervaring is wel wenselijk. Je bent enthousiast, gemotiveerd, communicatief, flexibel en zeer klant en diervriendelijk. Bij voorkeur heb je al relevante praktijkervaring opgedaan in andere dierenklinieken of dierenartspraktijken. Je beschouwt het als een leuke uitdaging om met ons team het meest toonaangevende centrum van de omgeving neer te zetten.
Wij zijn als dierenziekenhuis 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen: dit houdt in dat je dus zowel avond-, nacht- en weekenddiensten draait volgens rooster. Hierdoor is het ook zeer wenselijk dat je binnen een reisafstand van 30 minuten van de praktijk woont en in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer. De diensten worden op ons nieuwe centrum Hugo in Zwanenburg verricht.

Wij bieden
Een functie met zeer veel ontwikkelmogelijkheden richting B of C niveau in een zeer stimulerende omgeving. In al onze praktijken heerst een leuke, betrokken en open sfeer. Wij streven een goede work-life balance na. Wij zijn aangesloten bij de cao.

Reageer!
Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan binnen de diergeneeskunde met zeer veel carrièremogelijkheden? Stuur je sollicitatie bij voorkeur per mail naar: recruitment@dierenziekenhuizen.nl.