Vacature Paraveterinair Amsterdam

Per 1 mei 2020, minimaal 21 uur per week.

 

De vacature

Wil jij graag werken bij een dynamisch dierenziekenhuis met een zeer betrokken en gezellig team? Wij zoeken een paraveterinair voor onze vestiging in Amsterdam. In de praktijk heerst een leuke, gezellige en open sfeer. Als paraveterinair krijg je bij ons een uitgebreid takenpakket, waarin je kunt groeien binnen het vak op de onderwerpen die je interessant vindt. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden tot nascholing en verdere ontwikkeling van jou als paraveterinair. Wij streven een goede work-life balance na en wij zijn aangesloten bij de cao.

 

Wat zoeken wij?

Voor onze vestiging in Amsterdam zoeken wij een allround paraveterinair voor minimaal 21 uur per week. Je bent enthousiast, gemotiveerd, communicatief, flexibel en zeer klant- en diervriendelijk. Bij voorkeur heb je al relevante praktijkervaring opgedaan in andere dierenklinieken. Je beschouwt het als een leuke uitdaging om met ons team te werken aan het bieden van zorg op het hoogste niveau.

Wij zijn als dierenziekenhuis 24 uur per dag bereikbaar voor spoedgevallen: dit houdt in dat je dus zowel avond-, nacht- en weekenddiensten draait volgens rooster. Hierdoor is het wenselijk dat je binnen een reisafstand van 30 minuten van de praktijk woont en in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer. De diensten worden op ons nieuwe centrum Hugo in Zwanenburg verricht.

 

Reageer!

Ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan binnen de diergeneeskunde met veel carrièremogelijkheden? Stuur je sollicitatie bij voorkeur per mail naar: elsemiek@dierenziekenhuizen.nl.