Facebook
X

Online afspraak maken

Wil je een afspraak maken bij één van onze dierenziekenhuizen of dierenklinieken? Dat kan gemakkelijk en snel via onderstaand formulier. Je ontvangt een e-mailbevestiging van de afspraak. Controleer de gewenste Caressa locatie en lees de informatie in deze e-mail goed door.

Online afspraken inplannen tijdelijk niet beschikbaar

In verband met een storing van ons digitale boekingssysteem is het tijdelijk niet mogelijk om online een afspraak in te plannen. Wij verwijzen hiervoor tijdelijk door naar de telefonische contactgegevens van onze Caressa locaties. Wij streven ernaar deze storing zo spoedig mogelijk op te lossen en hopen hierin op begrip. Excuses voor enig ongemak. 

Wil je een operatie inplannen?

Voor het inplannen van een operatie kun je het beste telefonisch contact opnemen met jouw Caressa locatie. Dit geldt ook voor gebitsbehandelingen, echo’s en röntgenfoto’s.

Wijzigings- en annuleringsvoorwaarden

Wijzigings- en annuleringsvoorwaarden

We zijn genoodzaakt €45 kosten in rekening te brengen voor een consult indien:

  • De afspraak niet wordt bijgewoond zonder afmelding.
  • De afspraak niet minimaal 24 uur van tevoren wordt geannuleerd.

Voor geplande operaties rekenen we 25% van de kosten, met een minimum van €50, indien het huisdier niet op het afgesproken tijdstip wordt aangeboden voor de afspraak zonder voorafgaande annulering.

We vragen vriendelijk om afspraken tijdig te wijzigen of te annuleren zodat we andere patiënten efficiënt kunnen helpen.

Bedankt voor het begrip.

Spoedgevallen

Heb je met spoed de dierenarts nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op, je vindt het telefoonnummer op de locatiepagina {link naar locaties pagina} van een dierenartspraktijk bij jou in de buurt. Buiten openingstijden kun je voor dag en nacht spoedhulp terecht bij één van onze verwijsklinieken, zie spoed.

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram

FacebookInstagramTwitterLinkedIn