Caressa Dierenziekenhuis Haarlem

Onze dierenartsen werken uit liefde voor dier en mens. Kies daarom Caressa Dierenkliniek in Haarlem voor de beste zorg voor jouw huisdier!

Vestigingsadres & afspraken

U vindt onze locatie op het volgende adres:

Generaal Spoorlaan 89
2025 NA Haarlem

Gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving. Let op: i.v.m. werkzaamheden is er geen parkeergelegenheid beschikbaar voor de deur.

Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:

Woensdag:

Donderdag:

Vrijdag:

Zaterdag:

Zondag:

08:30 – 19.30
08:30 – 19:30
08:30 – 19:30
08:30 – 19:30
08:30 – 19:30

08:30 – 18:00

gesloten

Spoedgevallen

Onze dierenkliniek is voor spoed altijd bereikbaar. Voor spoedgevallen buiten onze openingstijden verwijzen we naar Hugo Verwijskliniek te Zwanenburg. Deze ligt op 12 minuten rijden van het Dierenziekenhuis Haarlem.

Over onze praktijk

Zoek je een dierenarts of dierenkliniek voor je huisdier in Haarlem? Het Dierenziekenhuis Haarlem biedt alle diergeneeskundige zorg met aandacht voor huisdier én eigenaar. . De vestiging is in 2010 geopend en sindsdien uitgegroeid tot een van de bekendste dierenklinieken in Haarlem. Onze dierenartsen bieden zowel de gewone zorg als een vaccinatie, inenting of consult aan als de gecompliceerde zorg zoals operaties. Je hoeft dus bijna nooit meer doorverwezen te worden naar een andere dierenkliniek.

Onze service

Onze tarieven

Tarieven hangen af van de behandel- en onderzoeksmogelijkheden van je huisdier. Daarnaast zijn tarieven ook vaak gewichts- en diersoort afhankelijk. Hieronder vind je een indicatie van onze tarieven, de overige tarieven zijn op aanvraag. Aan deze tarieven kunnen geen rechten worden ontleend.
Consult €48,60
Consult op zaterdag €62,80
Chippen €56,70
Chippen tijdens andere behandeling €40,95

Let op: hier geldt een vanaf prijs omdat het afhankelijk is van soort vaccinatie. Op zaterdagen gelden er andere prijzen.

Katvanaf 61,80
Hondvanaf €58,40

Let op: hier geldt een vanaf prijs omdat de behandeling gewichts- en diersoort afhankelijk is.

Sterilisatievanaf €165,00
Castratievanaf €78,75
Let op: hier geldt een vanaf prijs omdat de behandeling gewichts- en diersoort afhankelijk is.
Sterilisatie traditioneel vanaf €422,90
Sterilisatie laparoscopie vanaf €556,50
Castratie vanaf €206,35
Let op: hier geldt een vanaf prijs omdat de behandeling gewichts- en diersoort afhankelijk is.
Castratie vanaf €82,45
Sterilisatie traditioneel vanaf €171,95

Locatie nieuws

Caressa Zomercheck

Doe de zomercheck

Ga je naar het buitenland of blijf je in het mooie Nederland? Hoe je ook je vakantie deze zomer spendeert, een zomercheck van je huisdier is altijd belangrijk! Samen met jullie willen we ook dit jaar weer ervoor zorgen dat er zo veel mogelijk huisdieren kunnen genieten van zomer, zon en zee. Doe je mee met de check? 👇

Lees verder

Actie: Maand van de gebitsverzorging

Het merendeel van honden en katten van drie jaar en ouder hebben gebitsaandoeningen. De belangrijkste oorzaak is de vorming van tandplak en tandsteen, maar met tijdige behandeling kunnen ernstige klachten voorkomen worden.

Lees verder

Actiemaand: Fitte Senior

Weet u welke ouderdomskwalen uw huisdier heeft? Doe de gezondheidscheck voor oudere huisdieren en ontdek ziektes en aandoeningen in een eerder stadium.

Lees verder

Onze medewerkers

Maak kennis met de dierenartsen en paraveterinairen van onze dierenartsenpraktijk in Haarlem. Ze zorgen dagelijks voor jouw huisdier!

Op zoek naar andere een andere dierenarts of dierenkliniek?

Bekijk al onze vestigingen:

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram