Het Caressa zorgplan

Het Caressa zorgplan is een plan dat speciaal is ontwikkeld voor onze klanten die alle zorg willen geven aan hun huisdier. In ons zorgplan zit alle belangrijke zorg verwerkt voor uw huisdier.

Het grote voordeel is dat de kosten met dit zorgplan verspreid worden per maand. Hierdoor bent u slechts een bescheiden bedrag per maand kwijt, maar kunt u wel alle belangrijke preventieve zorg aan uw hond of kat geven. En op andere medische zorg geeft het plan ook 10% korting!

Let op: bij de locaties Caressa Dierenziekenhuis Utrecht en Caressa Dierenkliniek Leidsche Rijn geldt een ander zorgplan. Lees meer over het ‘Dier en Zorg Plan’ >

Hoe werkt het Caressa zorgplan?

Wij hebben twee zorgpakketten samengesteld voor uw huisdier, het basis pakket en het premium pakket. Bij beide pakketten zit alle noodzakelijke zorg voor uw huisdier inbegrepen. Het premium pakket bevat als extra nog een jaarlijkse bloedcontrole en urine onderzoek. Dit pakket raden wij met name aan voor de oudere dieren.

Onderstaande tabel geeft alle inbegrepen diensten en producten aan van het Caressa zorgplan:

BehandelingBasisPremium
Jaarlijkse vaccinaties bij artsXX
4 x per jaar ontwormingXX
Volledig jaar bescherming vlooienXX
Volledig jaar bescherming teken (hond)XX
Eénmaal per jaar bloed- en urinecontrole X
10% korting op al onze diensten, producten (excl. voeding)XX
Eénmaal per jaar een verrassing t.w.v. €16,-XX

Caressa levert alle zorg

Het grote voordeel van ons lidmaatschap is dat wij bij Caressa praktisch alle mogelijke zorg leveren voor huisdieren.

Voorkom nare ziektes

Met ons zorgplan voorkomt u vele, soms ernstige, ziektes bij uw huisdier. Teken, maar soms ook vlooien, kunnen vervelende ziektes overbrengen. Deze parasieten komen steeds meer het hele jaar voor in Nederland. Met ons zorgpakket geeft u uw huisdier de maximale bescherming tegen deze parasieten met hun ziektes.

Preventieve zorg

Voorkomen is beter dan genezen. Met ons premium pakket sporen we eventuele veel voorkomende ziektes, zoals leverproblemen, nierproblemen of suikerziekte, snel op. Hierdoor is de kans dat wij uw dier in een vroeg stadium al kunnen helpen optimaal.

Machtiging

Als u lid wordt van ons Caressa zorgplan dan machtigt u ons iedere maand een bedrag van uw rekening af te schrijven. De eerste maand betaalt u contant of per pin bij onze kassa. Daarna zullen wij iedere maand een bedrag afschrijven van uw rekening. U krijgt meteen voor drie maanden aan ontwormings- en vlooienmiddelen mee. Hierna kunt u deze ieder kwartaal afhalen. U krijgt hiervoor (natuurlijk) van ons een herinneringsmail.

Onderstaande tabel geeft de prijzen van ons zorgplan aan.

HuisdierBasisPremium
Konijn€11,10
Kat€14,85€19,80
hond < 25 kg€22,25€27,50
hond > 25 kg€28,75€34,10
hond > 55 kg€32,35€37,75

Opzeggen

Over opzeggen doen wij niet moeilijk. Niets is vervelender dan aan een abonnement vast te zitten wat niet opgezegd kan worden. U kunt bij ons opzeggen door een mail te sturen onze administratie. Wij zullen een overzicht maken van de tot dan toe afgenomen diensten en/of producten. Het verschil in de reeds betaalde bedragen en de waarden van de afgenomen diensten en producten dient u dan nog wel aan ons te betalen (hierover krijgt u dan geen korting meer).

Wacht niet langer!

Bent u overtuigd van ons zorgplan wacht dan niet langer! Want mocht u niet tevreden zijn dan weet u dat u per direct kan opzeggen. Vraag bij onze balie naar meer informatie over ons Caressa zorgplan.

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram