Facebook
X

Werken bij Caressa

Caressa Dierenziekenhuizen biedt de beste diergeneeskundige zorg uit liefde voor dier en mens. De keten is opgericht in 2004 en sinds 2018 onderdeel van Evidensia Nederland en heeft maar liefst 10 locaties in de randsteden en meer dan 85 enthousiaste en vakkundige medewerkers. Bij Caressa zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s die ons team willen komen versterken!

Lees onze missie & visie en ontdek de waardes van ons bedrijf!

Openstaande vacatures

Op zoek naar een dynamische en uitdagende baan als dierenarts of paraveterinair bij het team van Caressa Dierenziekenhuizen? Bekijk onze openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie via het contactformulier op onze vacaturepagina

Wat zoeken wij?

#dierenliefde! Je bent ambitieus en streeft ernaar de diergeneeskunde op het hoogste niveau uit te oefenen. Je bent enthousiast, communicatief, flexibel en wil je graag verder ontwikkelen in de diergeneeskunde. Bij voorkeur heb je al relevante praktijkervaring opgedaan in andere dierenklinieken of dierenartspraktijken. Je beschouwt het als een leuke uitdaging om met ons team het meest toonaangevende centrum van de omgeving neer te zetten. Lijkt het je leuk om een keer koffie te drinken om de mogelijkheden te bespreken? Reageer dan op één van onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Wat bieden wij?

Bij Caressa vinden we het belangrijk om een leuke werkgever te zijn, zowel voor dierenartsen als paraveterinairen. Door persoonlijke aandacht, ruimte tot ontwikkeling en de beste (nieuwe) apparatuur willen we talent aantrekken. Desalniettemin moet de snelle groei en verandering wel bij je passen, want ambitieus zijn we zeker! Een ander belangrijk onderwerp is ons lidmaatschap van de BPW, waar we je hieronder graag meer over vertellen.

Zoek je een stage?

Zoek je nog een leuke, leerzame en uitdagende stageplaats dan ben je bij Caressa dierenziekenhuizen aan het juiste adres! Wij bieden uitsluitend stageplekken voor studenten die de opleiding paraveterinair volgen. Ook is het mogelijk om als dierenarts in opleiding een dagje mee te lopen.
Elke vestiging heeft diverse praktijkbegeleiders die ervaring hebben met het opleiden van stagiaires, daarnaast hebben zij diverse cursussen en nascholingen gevolgd om een stagiaire zo goed mogelijk te kunnen begeleiden. Caressa Dierenziekenhuizen biedt een afwisselende stageplek waar je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen op alle aspecten van het vak.
Het is bij ons mogelijk om je PVB af te laten nemen. Al onze vestigingen zijn door SBB erkend als leerbedrijf.

BPW lidmaatschap

Caressa heeft als een van de speerpunten om de best mogelijke werkgever voor haar personeel te zijn. We vinden het ontzettend belangrijk om goed te zorgen voor de mensen die bij ons werken en juist daarom vinden we het noodzakelijk om lid te zijn van de BPW:
Met het lidmaatschap committeert Caressa zich aan alle regels die in de CAO zijn vastgesteld. Het geeft de medewerker een hoop rechten, die zij kunnen afdwingen omdat deze zijn bepaald in de collectieve arbeidsovereenkomst (CAO). Denk bijvoorbeeld aan het vergoeden van bepaalde onkosten, het opbouwen van pensioenen voor dierenartsen én paraveterinairen of het verplicht toekennen van een periodiek per arbeidsjaar bij goede beoordelingen. Dit zijn allemaal rechten voor werknemers waar wij van vinden dat we daar nooit aan mogen tornen.
Veel werkgevers geven aan te verlonen volgens de CAO. Zij houden zich ook aan het loongebouw zoals deze in de CAO staat, maar ze achten het ogenschijnlijk niet nodig om zich ook te committeren aan de overige afspraken die de CAO hen verplicht na te komen. Wij vinden de CAO-afspraken het minimale wat we als werkgever moeten doen om de beste werkgever te kunnen worden, daarom zijn wij als werkgever met trots lid van de BPW. Mocht je vragen hebben over bepaalde regelingen binnen Caressa, neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

Impressie van onze teams

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram

FacebookInstagramTwitterLinkedIn