Facebook
X

Bonus voor dierenvrienden – Caressa vriendenkorting

Nodig iemand uit om dierenvriend te worden van Caressa dierenziekenhuizen en geniet samen van de voordelen!

Bij Caressa Dierenziekenhuizen zetten we ons volledig in om de gezondheid en levenskwaliteit van huisdieren te verbeteren met de beste diergeneeskundige zorg en veel compassie!

We streven ernaar om zoveel mogelijk huisdieren te helpen. Het grootste compliment dat we kunnen ontvangen is een doorverwijzing van een nieuwe dierenvriend en we belonen graag dit vertrouwen met onze vriendenkorting!

Voor de dierenvrienden die al klant zijn bij Caressa Dierenziekenhuizen: ontvang €10,- korting op onze diensten bij een volgend bezoek als je een nieuwe dierenvriend aandraagt! Als je nieuw bent en door onze dierenvrienden bent aangebracht: geniet je van 50% korting op het eerste consult!

Lees ook de actie voorwaarden.

Hoe werkt het?

Stap 1: Haal de Dierenvriendenkaart

De volgende keer dat je ons bezoekt, vergeet dan niet om een Dierenvriendenkaart op te halen of download hem hieronder. 

Stap 2: Verspreid jouw dierenliefde

Geef de kaart aan een vriend, familielid of collega die nog geen klant is bij Caressa Dierenziekenhuizen. Ze krijgen 50% korting op een eerste consult. Schrijf je eigen volledige naam, naam van je huisdier(en) en adresgegevens op de kaart zodat we je bij een volgend bezoek kunnen belonen! 

Caressa Dierenvrienden

Stap 3: Pluk samen de vruchten

Wanneer je vriend(in) de Dierenvriendenbonuskaart gebruikt, verdien jij een tegoed van €10,-. Gebruik het voor een van onze diensten bij een volgende bezoek. Je vriend, familielid of collega levert de kaart in bij het eerste bezoek aan één van onze klinieken en ontvangt dan 50% korting op het consult.

Voorwaarden

 • De actie is enkel beschikbaar voor bestaande klanten van Caressa Dierenziekenhuizen die nieuwe klanten introduceren en kan worden ingewisseld voor diensten (zoals consulten, chirurgie en tandheelkunde, maar niet voor dierenvoeding of medicatie).
 • Een nieuwe klant is iemand die nog geen huisdier bij Caressa Dierenziekenhuizen heeft ingeschreven. 
 • Het is niet mogelijk om gebruik te maken van de actie als de dierenvriend zich eerst heeft aangemeld als nieuwe klant.
 • De actie werkt niet met terugwerkende kracht.
 • De vriendenkorting is bedoeld als gebaar naar nieuwe en bestaande klanten van Caressa Dierenziekenhuizen – hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.
 • Deze actie is alleen van toepassing op een dierbehandeling in onze dierenkliniek en is NIET inwisselbaar voor contant geld, voeding of medicijnen.
 • De reguliere Algemene Voorwaarden van Caressa Dierenziekenhuizen zijn op deze actie van toepassing. 

Voor nieuwe klanten (de doorverwezen klant)

 • De doorverwezen klant meld zelf tijdig aan onze receptiemedewerkers dat de inschrijving geschiedt via de Dierenvriendenbonus. 
 • De doorverwezen klant schrijft zich in met dezelfde gegevens die de dierenvriend heeft opgegeven op de dierenvriendenbonuskaart.
 • De 50% korting geldt enkel op de consultprijs, niet op andere diensten, dierenvoeding of medicatie. 
 • Er kan slechts van één actie tegelijk gebruik worden gemaakt: cumulatie van kortingen is niet toegestaan.
 • Je kunt maximaal 10 mensen doorverwijzen.

Voor bestaande klanten die verwijzen (de verwijzer)

 • Het tegoed van €10,- kan pas worden ingewisseld als de doorverwezen (nieuwe) klant de consult korting heeft gebruikt – dat wil zeggen, wanneer deze persoon daadwerkelijk een bezoek aan de kliniek heeft gebracht.
 • Het tegoed van €10,- is enkel geldig op diensten van Caressa Dierenziekenhuizen en niet op dierenvoedig en medicatie. 
 • De korting is geldig tot 12 maanden na het bezoek van de doorverwezen vriend.
 • Er kan slechts van één actie tegelijk gebruik worden gemaakt: cumulatie van kortingen is niet toegestaan.

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram

FacebookInstagramTwitterLinkedIn