Facebook
X

Missie

Caressa Dierenziekenhuizen biedt de beste diergeneeskundige zorg uit liefde voor dier & mens.

Visie

Onze dierenartsen en paraveterinairen zorgen voor dier en mens met grote compassie en een focus op kwaliteit. Je kunt bij ons altijd terecht voor de beste diergeneeskundige zorg van consult tot operaties. We denken graag met je mee, werken transparant en met respect voor elkaar. Je kunt bij ons vertrouwen op de expertise, kennis en betrokkenheid van onze dierenartsen en paraveterinairen. We blijven dan ook graag ontwikkelen en durven medisch te innoveren. Kortom, Caressa Dierenziekenhuizen is er voor je huisdier én jou.

 • Compassie
  We zijn graag onder de dieren en houden van ons vak. Het belang van het dier staat centraal, maar we vinden goed contact met de eigenaren net zo belangrijk.
 • Behulpzaamheid
  Wat je vraag ook is, we staan voor je klaar en helpen je verder. Wij denken graag met je mee en ontzorgen waar mogelijk zodat de zorg voor je huisdier gemakkelijk wordt. We bieden hierin uiteraard hoogstaande service en flexibiliteit.
 • Respect
  We geloven in wederzijds respect, handelen daar naar en vertrouwen jou daar ook in. We werken open en transparant over onze behandelingen, prijzen en vervolgtrajecten. We gaan dan ook graag een dialoog met je aan.
 • Kwaliteit
  We geloven dat de zorg voor jouw huisdier altijd beter kan. We bieden je daarom de beste diergeneeskundige zorg en zijn op de hoogte van de laatste medische innovaties. Daarnaast ontvangen onze medewerkers regelmatig nascholing. Voor specialistische zorg kun je tevens terecht bij de aangesloten spoedklinieken van ons moederbedrijf Evidensia.
 • Toegankelijkheid
  Het belangrijkste is dat je ons weet te vinden, van preventieconsult tot operatie. Je kunt altijd terecht bij een van onze dierenziekenhuizen of klinieken. We vinden het belangrijk dat we goed bereikbaar zijn voor vragen of advies en hanteren daarom ook ruime openingstijden. Veel van onze locaties hebben daarnaast goede parkeergelegenheid en we zijn zowel telefonisch als online goed bereikbaar.
 • Teamwork
  Samen beter! Ons team is gevarieerd en op elkaar ingespeeld: samen kunnen we steeds meer. We zijn een groot team waardoor je dan ook niet altijd dezelfde arts voor je zult zien, maar al onze medewerkers zijn zeer vaardig en staan altijd voor je klaar. We vinden het belangrijk dat we in onze medewerkers investeren en er is dan ook veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en nascholing. Daarnaast staat een goede werk/privé balans bij ons hoog in het vaandel en heerst er een vriendelijke en open sfeer op onze praktijken.

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram

FacebookInstagramTwitterLinkedIn