Facebook

Actie: Fitte Senior

Weet u welke ouderdomskwalen uw huisdier heeft? Doe de gezondheidscheck voor oudere huisdieren met 20% korting en ontdek ziektes en aandoeningen in een eerder stadium.
Net als bij mensen komt ouderdom bij uw geliefde hond ook met gebreken, maar uw hond kan helaas niet zelf vertellen wat hem of haar mankeert. Ouderdomsgerelateerde ziektes zoals artrose, achteruitgang van organen zoals nier- en leverziektes geven vaak pas duidelijke klachten wanneer een aandoening ernstig is geworden. Zorg dat u dit voor bent!

Gezondheidscheck

De gezondheidscheck voor oudere huisdieren zorgt ervoor dat ziektes en andere aandoeningen in een eerder stadium kunnen worden ontdekt. De check bestaat uit een uitgebreid lichamelijk onderzoek, daarnaast zal de dierenarts u vragen stellen over bijvoorbeeld eetlust, gewicht, beweging, gedrag en veranderingen daarin. Een vroegtijdige behandeling kan ervoor zorgen dat uw geliefde hond een prettiger, gelukkiger en vooral langer leven zal leiden.

In de maand oktober ontvangt u 20% korting op de gezondheidscheck voor uw oudere huisdier. De gezondheidscheck is een consult van ongeveer 30 minuten incl. gezondheidscontrole, bloedonderzoek, urineonderzoek en bloeddruk meten. Let op: lees goed onderstaande actievoorwaarden door!

  • Fitte Senior Consult Hond: van € 214,92 nu slechts € 160,-
  • Fitte Senior Consult Kat: van € 269,92 nu slechts € 200,-

Actievoorwaarden

  • De korting geldt alleen voor gezond ogende dieren, dus niet voor dieren die al ernstige klachten vertonen.
  • De korting is alleen geldig op een consult, bloedonderzoek (Chem10), urineonderzoek (sg, strip, sediment) en bloeddrukmeting (alleen bij katten).
  • Alle onderzoeken worden in-huis uitgevoerd, m.u.v. T4, deze kan in overleg met de eigenaar nog toegevoegd worden (afhankelijk van anamnese) en opgestuurd worden naar Idexx of tevens in huis worden uitgevoerd (afhankelijk van de voorzieningen van de locatie).
  • De korting kan maximaal 1x per huisdier per jaar worden toegepast.
  • De korting is niet geldig met terugwerkende kracht.
  • Deze actiekorting is het gehele jaar geldig.
  • Het is niet mogelijk om in plaats van de korting contant geld te ontvangen.
  • De korting is uitsluitend geldig voor klanten van een van de 13 locaties van Caressa Dierenziekenhuizen.


Caressa Dierenziekenhuizen behoudt zich het recht voor om de actie eenzijdig te wijzigen of te beëindigen. In het geval van een wijziging of beëindiging van de actie zal daarvan mededeling worden gedaan op dierenziekenhuizen.nl

Deel dit bericht met iemand!

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-mail

Lees ook:

Konijn

Maand van het konijn

In de maand mei staat bij ons het konijn centraal en daarom geven wij alle lieve konijntjes extra aandacht met speciale kortingen op bijvoorbeeld vaccinaties

Lees verder

Actie: Fitte Senior

Weet u welke ouderdomskwalen uw huisdier heeft? Doe de gezondheidscheck voor oudere huisdieren en ontdek ziektes en aandoeningen in een eerder stadium.

Lees verder

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram

FacebookInstagramTwitterLinkedIn