Facebook
X

Wijziging in bereikbaarheid voor autoverkeer

Graag informeren wij u over een aanstaande wijziging in de bereikbaarheid van onze praktijk voor autoverkeer. Vanaf 1 november zal de Laan van Vlaanderen tijdens de spitsuren afgesloten zijn voor auto’s. Dit betekent dat tussen 7:00-10:00 uur in de ochtend en 16:00-19:00 uur in de avond de toegang via deze route niet mogelijk is voor auto’s.

Gelukkig blijft onze praktijk bereikbaar. U kunt ons met de auto gemakkelijk bereiken via de Louwesweg en Anderlechtlaan. We raden u aan deze routes te gebruiken om vertragingen te vermijden.

Meer informatie

We begrijpen dat deze wijziging wellicht wat aanpassing vergt. Deze beslissing is genomen door de Gemeente Amsterdam. Wij als Caressa Dierenziekenhuis hebben hier geen invloed op en moeten ons hierin schikken. Wij hopen op uw begrip. Onze prioriteit blijft om ervoor te zorgen dat uw huisdieren de zorg krijgen die ze nodig hebben.

Voor meer informatie over de verkeerswijzigingen kunt u hier klikken.

Mocht u vragen hebben of aanvullende informatie nodig hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Deel dit bericht met iemand!

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-mail

Lees ook:

Caressa fotowedstrijd feestagen

Fotowedstrijd feestdagen

Vier de feestdagen met ons mee! Maak met jouw huisdier een leuke foto in de sfeer van de aankomende feestdagen en lever deze tot 15 december 2023 bij ons in om kans te maken op één van onze kerstcadeautjes onder de boom!

Lees verder

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram

FacebookInstagramTwitterLinkedIn