Spoedservice

Al onze dierenziekenhuizen bieden 24 uur per dag, 7 dagen per week spoedhulp. In geval van spoed kunt u dus altijd bij één van onze dierenziekenhuizen terecht! Wij vinden deze service voor onze klanten en patiënten essentieel. Ook op de momenten waarop de meeste dierenartsen verwijzen naar een andere arts staan wij voor u klaar.

Een goede spoeddienst in werking stellen is niet makkelijk. Artsen gaan op vakantie of worden ziek. Daarnaast zal je als arts ook een assistente paraat moeten hebben staan. Alleen dan kan je ook 24 uur per dag goede chirurgische zorg bieden mocht dit nodig zijn. Het grote voordeel voor u als klant met uw dier is duidelijk. U hoeft dus nooit midden in de nacht op zoek te gaan naar een dierenarts die uw dier in nood kan helpen.

Een spoeddienst in werking stellen is een kostbaar iets. Artsen en assistentes worden niet alleen betaald als ze werken. Ze worden ook betaald als er geen patiënten zijn. Daarnaast hebben wij altijd een (zeer) ervaren arts als achterwacht klaar staan mocht er zich een  zeer moeilijke operatie aandienen of een ingewikkelde patiënt. Hierdoor hoeven wij u eigenlijk nooit in de dienst door te sturen naar een andere praktijk (waardoor u dubbele kosten berekend krijgt).

Wist u dat een goede spoeddienst te organiseren verreweg het duurste is van alle kosten waar wij mee te maken hebben? Zelfs ons duurste medische apparaat komt qua kosten niet in de buurt van het goed organiseren van deze service. Daarom geven wij alleen vaste klanten korting op deze zorg. Alleen door ook de dagelijkse zorg te leveren aan onze patiënten kunnen wij deze service kostendekkend houden.

Spoedzorg voor hond en kat

Dierenarts Ischa Swartz helpt een zwaar gewonde hond midden in de nacht op het Dierenziekenhuis in Haarlem.