Werken bij Caressa

Caressa Dierenziekenhuizen is een snelgroeiend bedrijf waar inmiddels ruim 85 enthousiaste, vakkundige mensen dagelijks bezig zijn met de beste zorg voor gezelschapsdieren. Sinds de oprichting in 2004 is Caressa hard gegroeid. Met inmiddels 10 vestigingen verspreid over de randsteden, is er bij Caressa veel kennis aanwezig. Maar door de harde groei zijn we ook continue op zoek naar nieuwe collega’s.

Openstaande vacatures

assistentes volgen bijscholing team-rotterdam

Hoe kun je werken bij Caressa Dierenziekenhuizen het beste omschrijven?

  • Gezelligheid vinden we enorm belangrijk
  • Ambitieus
  • Dynamisch en bij vlagen een tikkeltje hectisch
  • Flexibel
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • Bijscholing en nascholing op kosten van de werkgever
  • Snelle groeiverwachting voor de toekomst
  • Salaris boven CAO niveau op basis van ervaring en leeftijd.

Bij Caressa vinden we het belangrijk om een leuke werkgever te zijn, zowel voor dierenartsen als paraveterinairen. Door persoonlijke aandacht, ruimte tot ontwikkeling en de beste (nieuwe) apparatuur willen we talent aantrekken. Desalniettemin moet de snelle groei en verandering wel bij je passen, want ambitieus zijn we zeker! Een ander belangrijk onderwerp is ons lidmaatschap van de BPW, waar we je graag meer over vertellen.

Wat zoeken wij?

Je bent ambitieus en streeft ernaar de diergeneeskunde op het hoogste niveau uit te oefenen. Je bent enthousiast, communicatief, flexibel en wil je graag verder ontwikkelen in de diergeneeskunde. Bij voorkeur heb je al relevante praktijkervaring opgedaan in andere dierenklinieken of dierenartspraktijken. Je beschouwt het als een leuke uitdaging om met ons team het meest toonaangevende centrum van de omgeving neer te zetten.

Lijkt het je leuk om een keer koffie te drinken om de mogelijkheden te bespreken? Reageer dan op één van onze vacatures of stuur een mail naar hr@dierenziekenhuizen.nl

Daarnaast kun je bij ons altijd stage lopen als Paraveterinair of dierenarts, bekijk onze stage pagina voor meer informatie.

dierenartsen symposium 2016 teamuitje caressa dierenziekenhuizen