Facebook
X

Echo hond

Wilt u van echo van uw hond laten maken? Bij onze dierenziekenhuizen kunt u voor een echografie snel terecht! Meestal kunnen wij dezelfde dag nog een echo regelen voor uw hond.
Wij hebben namelijk een team van dierenartsen dat opgeleid is in echografisch onderzoek bij honden en andere diersoorten. Op ieder Dierenziekenhuis hebben wij dierenartsen die hoog opgeleid zijn in echografie. Omdat wij zeer veel patiënten zien en veel verwijzingen krijgen voor echografie hebben onze artsen veel ervaring. Daarnaast hebben wij zeer moderne apparatuur zodat onze beeldkwaliteit superieur is ten opzichte van oudere apparaten. Omdat onze apparaten beelden (digitaal) kunnen opnemen kunnen wij intern beelden bespreken waardoor wij een nog hogere kwaliteit kunnen bieden. Tevens kunt u de beelden meekrijgen op een CD of USB stick (zelf meenemen).
Bij ons kunt u met uw hond terecht voor een echo van het hart, ofwel een hartecho (echocardiografie), een buikecho of een drachtecho.
Wacht dus niet langer en neem contact op met één van onze dierenziekenhuizen of dierenklinieken. Bent u verwezen door uw dierenarts voor een echo van uw hond, vergeet dan niet de medische gegevens van uw hond mee te nemen.
Echo hond: Bloedvatonderzoek in de lever
Echobeeld-nier
Echo hond: het echobeeld van een nier van een hond.

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-mail

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram

FacebookInstagramTwitterLinkedIn