Caressa hondenvoeding

Uw hond verdient de beste kwaliteit

Een goede voeding is essentieel voor de gezondheid van uw hond. Uw hond heeft de juiste voedingsstoffen nodig om alles te doen wat nodig is. Daarom heeft Caressa haar eigen voedingslijn gelanceerd, speciaal samengesteld voor iedere fase in het leven van uw hond. Of het nu een opgroeiende pup is, een actieve volwassen hond, een oudere hond of een hond met een aandoening, voor iedere hond hebben wij een speciale voedingslijn. Caressa heeft deze voeding samengesteld met diervoederspecialisten, waarbij wij onze wensen én de wensen vanuit onze klanten hebben meegenomen, om het beste voer voor uw hond te maken. Een premium merk dat zich kan meten met de beste voeders op de markt.

Met de button rechts (of onder) in beeld kunt u onze voeding meteen bestellen!

Topkwaliteit, maar zeer betaalbaar

De uitdaging was een voedingslijn te lanceren dat goed betaalbaar bleef. En dat is ons gelukt. Ons premium merk is gemiddeld 25% goedkoper dan de andere premiummerken zoals Hill’s en Royal Canin (gemeten ten opzichte van de gemiddelde landelijke webshop prijs, niet in de schappen van de dierenarts).

Smaakgarantie

Omdat wij voor 100% achter onze eigen voeding staan bieden wij u smaakgarantie aan. Vindt uw hond ons voer niet lekker of bent u niet tevreden dan krijgt u uw geld terug (deze actie geldt alleen voor de eerste gekochte (kleinste formaat) verpakking).

Wat zijn de belangrijkste speerpunten van ons voer?

Onze voeding is:

  • Strikt gluten en tarwevrij
  • Speciaal samengesteld voor iedere fase in het leven van uw hond
  • Zeer betaalbaar geprijsd
  • Uitermate smakelijk. Bent u niet tevreden over ons voer dan krijgt u uw geld terug (deze garantie geldt alleen voor de eerste gekochte (kleinste formaat) verpakking)

Heeft u nog vragen over onze voedingslijn? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!