Bente Vogels

Dierenarts bij Dierenziekenhuis Haarlem, Dierenkliniek Hoofddorp en Dierenkliniek Heemstede

“Iedere collega, zowel assistente als dierenarts, is heel ambitieus en samen willen we de beste zorg aan de huisdieren bieden.”

Dierenarts zijn is een veelzijdig beroep en daarnaast zijn die nascholingen ook nog eens heel gezellig! In maart 2016 ben ik bij Caressa Dierenziekenhuis Haarlem begonnen met werken en ik heb het erg naar mijn zin! Iedere collega, zowel assistente als dierenarts, is heel ambitieus en samen willen we de beste zorg aan de huisdieren bieden. Met een heel leuk team en een tal van mogelijkheden in de praktijk doen we ons best iedere eigenaar met een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Als klein meisje vond ik alle dieren al erg leuk, van het uitlaten van de honden van de buren tot paardrijden op de manege. Toen wij eindelijk thuis van Sinterklaas een lieve Welsh Springer Spaniël pup kregen was ik natuurlijk meer dan blij met deze nieuwe huisgenoot! De interesse in de diergeneeskunde is toen gegroeid en zo gezegd, zo gedaan ben ik na de middelbare school meteen gestart met deze studie.

Diergeneeskunde is een intensieve studie, met veel colleges en allerlei dingen die naast de studie worden georganiseerd. Zo heb ik me een jaar ingezet als bestuurslid van een studievereniging en heb ik veel lezingen en cursussen gevolgd samen met gezellige studiegenoten. Dat is één van de dingen die ik zo leuk vind aan het dierenarts zijn, dat je nooit uitgeleerd bent en veel collega’s net zo leergierig zijn als ik om de meest up to date zorg te bieden op allerlei verschillende gebieden.

Expertises

Bente_Vogels_Haarlem_by_Zilla

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram