Dierenarts Anouk Sleiderink

Ik ben Anouk Sleiderink, dierenarts bij Caressa Rotterdam sinds november 2016. Ik ben voornamelijk werkzaam in Dierenziekenhuis Rotterdam en Dierenkliniek Walenburg, maar soms kan je me ook op de vestiging in Delft vinden.

Mijn studie

Begin 2015 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en sindsdien werkzaam geweest in oa. Zaandam en Beverwijk. Nu heb ik Noord-Holland verruild voor de 010. Als klein meisje wilde ik al dierenarts worden en nog steeds ben ik elke dag blij en trots dat dit ook gelukt is.

Mijn visie

Het leuke aan mijn werk is dat ik elke dag andere dieren zie, andere ziektes behandel en mag samenwerken met de leukste assistentes en dierenartsen van Rotterdam! Tijdens mijn studie ben ik bestuurslid geweest van de studievereniging voor vogels en bijzondere dieren. Voornamelijk de knagers en konijnen hebben een speciaal plekje in mijn hart en ik wil me dan ook graag verder verdiepen in deze diersoorten. Daarnaast vind ik de weke delen chirurgie en echografie erg leuk en interessant. Mijn huisdier is verrassend genoeg dan ook een goudhamster.

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram