Dierenarts – Astrid Witkamp -

Dierenarts – Astrid Witkamp

Als kind woonde ik naast een dierenkliniek, waardoor ik al snel in contact kwam met dit geweldige beroep! Niks is mooier dan het helpen van dieren, waarbij je de beste zorg kan aanbieden. Mijn droom werd werkelijkheid toen ik kon beginnen aan de Faculteit Diergeneeskunde te Utrecht. In 2015 studeerde ik af en ben ik met veel enthousiasme meteen de praktijk in gegaan.

Tijdens mijn studie heb ik in mijn vrije tijd veel stages gelopen bij verschillende dierenklinieken, waaronder Caressa. Vanaf het moment dat ik daar meeliep voelde ik al de vriendelijke en collegiale sfeer. Ook de manier van werken vond ik erg leerzaam en kwalitatief. Ik ben daarom gevleid dat ik per 1 november 2016 ook aan het geweldige team van Caressa mag deelnemen.

Hoewel je als dierenarts op veel verschillende vlakken de diergeneeskunde uitoefent, heb ik een bijzondere interesse in de diagnostische beeldvorming. Caressa biedt mij de mogelijkheid om mij verder te kunnen ontwikkelen. Je bent nooit uitgeleerd!

Naast vooral bij Caressa Dierenziekenhuis Amsterdam te werken, ben ik bij gelegenheid ook de andere vestigingen aan het versterken.

Wie weet tot ziens in de spreekkamer!