Manager en Dierenarts – Maaike Keijser

De liefde voor dieren zat er bij mij al vroeg in: mijn allereerste verstaanbare woordje was “poes”. En toen ik 10 was wist ik het zeker: ik word dierenarts! Er leek mij geen mooier beroep mogelijk dan de hele dag met honden en katten te knuffelen en daar nog voor betaald te krijgen ook!

Hoe het begon

In 2002 ben ik afgestudeerd aan de faculteit Diergeneeskunde in Utrecht. Ik heb in Apeldoorn, Aalsmeer en Amstelveen gewerkt, voor ik in september 2004 aan de slag kon in het Dierenziekenhuis Amsterdam. Sinds 24 september werk ik in het Dierenziekenhuis Utrecht. Alhoewel ik jarenlang met enorm veel plezier in het Dierenziekenhuis in Amsterdam heb gewerkt ligt mijn hart toch nog altijd in Utrecht, vandaar.
Maaike Keijser Utrecht by Zilla

Mijn visie

Diergeneeskunde is voor mij: door goed contact met mens en dier tot de kern van een probleem komen en daar snel de beste oplossing voor vinden. Het werk als dierenarts in het Dierenziekenhuis is elke dag verrassend, uitdagend en ontroerend. Wat mijn werk extra leuk maakt is de goede samenwerking met mijn collega’s en de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen als dierenarts en als mens. Binnen de diergeneeskunde liggen mijn interesses vooral bij de internistische diergeneeskunde, de echografie en de chirurgie.

Expertises

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram