Dierenarts – Puck Andriessen -

Dierenarts – Puck Andriessen

Mijn naam is Puck Andriessen en ik ben sinds oktober 2018 werkzaam in de kliniek!

Ik ben in november 2016 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de faculteit Diergeneeskunde te Utrecht, waar ik ook nog steeds woon.
Zolang ik mij kan heugen wilde ik dierenarts worden. Als klein meisje was ik dan ook al veel bezig met het observeren van onze eigen dieren.
Het mooiste aan ons vak vind ik de band tussen eigenaren en hun huisdier en onze rol als dierenarts hierin.
Uiteraard staan medische zorg en liefde voor het dier op 1 maar ik vind het belangrijk om eigenaren te betrekken in het zorgplan voor hun dier en zoveel mogelijk begeleiding en steun te bieden in iedere situatie.
Mijn interesse gebieden binnen de diergeneeskunde liggen bij de tandheelkunde, de spoed, geneeskunde van kleine knagers en konijnen en ben ik mij aan het verdiepen in de echografie.

In mijn vrije tijd cross ik graag urenlang door de bossen op mijn paard Bella, kijk ik series thuis met mijn kat Tuur en hond Zorro, rijd ik het land door om mijn vrienden te bezoeken in thuishaven Nijmegen of bezichtig ik een mooie Europese stad met mijn vriend en mag ik graag een dansje wagen als ik daar dan nog tijd voor heb!

Ik hoop elkaar snel te ontmoeten in onze kliniek!