Dionne

Paraveterinair bij Dierenziekenhuis Haarlem en Dierenkliniek Hoofddorp

“Ik werk met veel plezier voor mens en dier!”

Vanaf mei 2020 ben ik werkzaam bij Caressa dierenziekenhuizen. Ik heb Paraveterinair dierenartsassistente gestudeerd aan het Clusius College in Alkmaar. Ik wist van kleins af aan al dat ik met dieren wilde werken, ook vond ik de medische sector altijd al erg interessant.

Zelf hebben wij thuis geen dieren, maar leen ik vaak genoeg de hond van mijn oudere zus om samen lekker te wandelen. Toen ik mijn middelbare school had afgerond, ben ik dierverzorging gaan studeren. Na 3 jaar dierverzorging te hebben gestudeerd en ik mijn diploma had, ben ik door gaan studeren voor Paraveterinair dierenartsassistente.

Na verschillende stages, zowel in Nederland als in Tenerife te hebben gelopen kwam ik mijn eindstage hier bij Caressa dierenziekenhuizen doen. Na mijn stage ben ik niet meer weg gegaan en ben ik hier vast gaan werken.

Verder werk ik in de winkel van mijn vader. Mijn vader is al ruim 30 jaar bloemist in Haarlem en ik combineer nu beide beroepen en dat bevalt mij er goed. Ik kom vaak vaste klanten tegen uit de bloemenwinkel als ik achter de balie zit, altijd leuk!

Expertises

In de toekomst wil ik me gaan specialiseren in anesthesie.
Dionne_Haarlem_by_Zilla

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram