Facebook
X

Elsemiek

Clinical Director en paraveterinair bij Dierenziekenhuis Amsterdam Sloten en Dierenkliniek 76

“Alle zorg leveren voor dieren.”

Na mijn opleiding als paraveterinair in Barneveld ben ik sinds september 2008 met veel plezier werkzaam bij Caressa Dierenziekenhuis Amsterdam. Ik ben hier destijds terecht gekomen met mijn eigen hond die heel ziek was, tijdens de vele bezoekjes bij mijn hond in de opname werd mij gevraagd of ik wilde solliciteren. Uiteraard heb ik dit gelijk gedaan!


Het werk als paraveterinair bij Caressa is heel divers en uitdagend en ik heb hier heel veel geleerd. Gedurende mijn tijd als paraveterinair was ik altijd in de OK te vinden om alle dieren tijdens de narcose en operatie te begeleiden.

Na een aantal jaren ben ik naast mijn baan als paraveterinair gestart met mijn eigen hondentrimsalon in Aalsmeer. Dit was iets wat al langere tijd mijn interesse had. Het trimmen van honden vind ik nog steeds erg leuk, maar toen ik de kans kreeg om Clinical Director van Dierenziekenhuis Amsterdam te worden, was mijn keus heel gauw gemaakt en heb ik de trimsalon verkocht. In april 2020 heb ik ook Caressa Dierenkliniek 76 onder mijn hoede gekregen, een leuke kliniek met veel potentie.

Mijn huidige functie is heel divers en uitdagend, precies wat ik leuk vind. Ik houd mij eigenlijk bezig met alle managementtaken van de 2 praktijken, daarnaast maak ik jaarlijks plannen om ervoor te zorgen dat wij altijd bij zijn op het gebied van goede diergeneeskunde. En het belangrijkste is natuurlijk ervoor te zorgen dat iedereen zijn werk goed en op een leuke manier kan uitvoeren. Ik ben daardoor vooral achter de schermen aan het werk, maar je kunt mij ook nog tegenkomen op de werkvloer. Regelmatig help ik even bij de balie of in de OK. Het is heel leuk om regelmatig bij te springen als dat nodig is.

Expertises

Elsemiek_Sloten_by_Zilla

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram

FacebookInstagramTwitterLinkedIn