Vertrek Tamara Gervasoni IJburg

Vertrek paraveterinair Tamara Gervasoni

Na ruim 14 jaar het gezicht van Dierenkliniek IJburg te zijn geweest, vertrekt paraveterinair Tamara Gervasoni. We willen haar hartelijk danken voor haar inzet in de afgelopen jaren bij onze Caressa locatie op IJburg. We gaan haar enorm missen, maar houden contact!

Bericht van Tamara

Na 14 jaar het gezicht te zijn geweest achter de balie bij het Dierenpunt en later Caressa IJburg, heb ik besloten om per augustus dit jaar te gaan stoppen. Ik ben vorig jaar zomer naar Alkmaar verhuisd en zou graag een baan dichter in de buurt willen zoeken, helemaal omdat mijn zoontje in september ook in Alkmaar naar de basisschool zal gaan.

Ik heb de afgelopen jaren heel erg veel geleerd als assistente en mij volop kunnen ontwikkelen. Dieren vanaf pup/kitten zien opgroeien tot senioren en de dieren gedurende deze hele periode kunnen voorzien van de beste zorg, vond ik erg mooi om te doen. Het leukste van mijn baan heb ik altijd het klantcontact gevonden. Wat hebben wij een leuke klanten en patienten, dit zal ik ontzettend gaan missen!!

Dank aan mijn team van lieve collega assistentes en collega artsen. Wat een fijn team hebben wij opgebouwd. Dank aan alle lieve klanten die mij het vertrouwen hebben gegeven om voor hun huisdieren te zorgen. En daarnaast natuurlijk niet te vergeten mijn dank aan alle huisdieren, die ondanks dat het niet altijd fijn is om een behandeling te krijgen zich over het algemeen zo goed laten behandelen!

Er gaat voor mij een nieuwe spannende tijd aanbreken met een nieuw leven in Alkmaar en hopelijk een net zo’n leuke, afwisselende baan als dat jullie mij allemaal hebben kunnen geven hier op IJburg. Ik wens jullie en jullie huisdieren al het geluk en natuurlijk gezondheid toe voor de toekomst. 

Veel liefs van ‘het gezicht van Caressa IJburg’, Tamara 

Meer weten?

Deel dit bericht met iemand!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
E-mail

Lees ook:

Op dit moment is dit het enige nieuwsbericht van de locatie. Wij verwijzen u graag naar de algemene nieuwsberichten.

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram