Caressa Dierenkliniek Amersfoort

Bent u op zoek naar een goede dierenarts in Amersfoort? Caressa Dierenkliniek Amersfoort staat voor u klaar! Ook op zaterdag zijn wij tegen normaal tarief geopend. De dierenartsen Maaike Keijser, dierenarts Ilona Bontekoning en dierenarts Alexandra van Mameren staan zes dagen per week voor u klaar.

Het voor u bekende gezicht Wendy van Schaik zult u gewoon nog in de praktijk blijven zien. Zij komt het team van Caressa Dierenkliniek Amersfoort versterken. Wij zullen de service en zorg die  u gewend was van de voor u vertrouwde dierenartsen proberen waar te blijven maken. Daarnaast zullen wij de volgende zorg extra gaan bieden:

  • Op zaterdag zullen wij voor normaal tarief open gaan op afspraak.
  • Voor de spoedzorg verwijzen wij naar ons dierenziekenhuis in Utrecht. U kunt hier dag en nacht terecht voor spoedhulp.
  • Wij investeren in nieuwe apparatuur zodat wij onze zorg voor dieren in Amersfoort verder kunnen uitbreiden. Zo hebben wij een nieuw digitaal röntgensysteem voor de kliniek aangeschaft en leveren wij ook echografie op onze dierenkliniek in Amersfoort.

Kortom, wij streven er naar met onze dierenkliniek de beste zorg voor huisdieren te leveren voor heel Amersfoort!

Daarnaast kunt u bij ons gratis parkeren.
Mocht u nog vragen hebben dan staan wij altijd klaar voor u.

Neem gerust contact met ons op.

Dierenarts-dierenkliniek-Amersfoort: Alle zorg voor uw dier.

Onze dierenkliniek in Amersfoort staat voor u klaar!