Facebook
X

Informatiebrief opname voor eigenaren

Uw huisdier is in het Dierenziekenhuis opgenomen voor een nader onderzoek, ter observatie en/of een intensieve behandeling. Wij beseffen dat dit voor u en uw huisdier een ingrijpende gebeurtenis is. Wij streven er dan ook naar om de opnameperiode zo kort mogelijk te houden. Wanneer de toestand van uw huisdier stabiel is en de behandeling thuis voortgezet kan worden, mag uw huisdier weer naar huis.

Dagelijks telefonisch informatie

Om tijdens de opnameperiode toch steeds op de hoogte te kunnen blijven van de gezondheidstoestand van uw huisdier, de vorderingen van eventueel nader onderzoek en/of overleg over uw dier neemt de arts, die op de verpleegafdeling werkt, dagelijks telefonisch contact met u op, ook in het weekeinde:
U kunt dus ook dagelijks uw vragen stellen. Wij nemen ook contact met u op als wij extra informatie of toestemming nodig hebben voor een operatie. Ook als de toestand van uw dier achteruit mocht gaan zullen wij u bellen. Het is daarom van het grootste belang dat wij weten waar u telefonisch bereikbaar bent. Indien u uw eigen behandelend dierenarts wilt spreken, kunt u op de gebruikelijke wijze telefonisch of aan de balie een afspraak maken.

Bezoektijden

Net als in een gewoon ziekenhuis kunt u als eigenaar/familie uw dier elke dag (behalve op zon- en feestdagen) bezoeken.
De bezoektijden zijn:
Wij verzoeken u zich aan deze tijden te houden in verband met de verzorging van de dieren.
Tijdens de bezoekuren is, net als in een gewoon ziekenhuis, de arts meestal zelf niet aanwezig. Er is wel een dienstdoende assistente, die u eventueel om nadere informatie kunt vragen. Wilt u tijdens het bezoekuur uw aandacht alleen geven aan uw eigen huisdier in verband met mogelijk besmettingsgevaar en onrust voor andere dieren…

Kosten van een opname

Voor de kosten van een opnamedag verwijzen wij naar onze prijslijst.
Inbegrepen bij de opnamekosten zijn:
Niet inbegrepen zijn:

Dagelijks overleg

Er is dagelijks vooraf overleg met u over wat wel en niet gedaan moet en mag worden. De kosten kunt u net als voor onze gewone consulten, bij het afhalen, contant of per pin, voldoen. Het totale bedrag hoort u op de ochtend dat uw dier weer mee naar huis mag. U kunt uiteraard altijd tussenstanden opvragen.
Wij hopen u hiermee voldoende te hebben ingelicht. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram

FacebookInstagramTwitterLinkedIn