Tarieven dierenarts

U kunt de prijzen bekijken op onze tarievenlijst.

U wilt de beste zorg voor uw huisdier. Daarnaast moet deze zorg ook betaalbaar blijven.

Voor een eigenaar is het erg lastig de tarieven van dierenartsen te vergelijken. Natuurlijk, zuiver alleen naar de prijs kijken om een dierenarts te kiezen is makkelijk. Toch is het opvallend dat de tarieven van dierenartsen zo kunnen verschillen. Waarom verschillen de tarieven van dierenartsen zo erg?

Hieronder hebben wij de belangrijkste reden voor u op een rij gezet. Wij hopen dat u hierdoor een betere keuze kan maken om uw dierenarts uit te kiezen.

  1. Hoeveel tijd wordt er voor u en uw huisdier  gereserveerd. Wij reserveren minimaal 15 minuten per dier/klant. Veel praktijken reserveren 5-10 minuten per klant. Wij vinden het belangrijk ruim de tijd te nemen voor onze klanten. Hierdoor kunnen wij uw dier beter nakijken en beter uitleg geven.
  2.  Hoeveel tijd wordt er aan opleiding van de medewerkers besteed. Al onze dierenartsen én assistentes volgen ieder jaar meerdere cursussen en congressen. Hierdoor blijven wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  3. Investering in materieel. Onze dierenziekenhuizen zijn allemaal uitgerust met een intern laboratorium en alle apparatuur om topzorg te leveren. Dit kost geld maar zorgt ook voor betere zorg.

Kortom, wij nemen de tijd voor onze patiënten, beschikken over de beste apparatuur en hebben alle kennis in huis. Hierdoor zijn wij niet de goedkoopste praktijk. Wel leveren wij de beste prijs-kwaliteit verhouding. En dat is als het op uw huisdier aankomt het belangrijkst.

Mocht  u nog vragen hebben, een offerte willen of gewoon eens langs willen komen voor een rondleiding neem dan gerust contact met ons op. U kunt ook de button links in beeld hiervoor gebruiken. Wilt u een prijs indicatie kijk dan op onze  tarieven lijst.

Een operatie met een chirurg en twee paraveterinairen voor de bewaking