Caressa Dierenkliniek Walenburg

Dierenkliniek Walenburg is gedurende vele jaren een bekend begrip in Rotterdam. Al vele jaren ontvangt deze dierenkliniek alle soorten gezelschapsdieren uit Rotterdam en wijde omgeving.

Onderdeel van Caressa Dierenziekenhuizen

Om mee te kunnen gaan met alle ontwikkelingen op veterinair gebied hebben wij, alle medewerkers van dierenkliniek Walenburg, besloten ons aan te sluiten bij Caressa Dierenziekenhuizen. Hierdoor kunnen wij onze missie naar onze patiënten voor de lange termijn waarborgen; namelijk de beste zorg bieden voor uw huisdier.

Routebeschrijving naar Caressa Dierenkliniek Walenburg

De routebeschrijving naar Caressa Dierenkliniek Walenburg.

 

 

Alle zorg op ons nieuwe dierenziekenhuis

Naast Dierenkliniek Walenburg opent Caressa Dierenziekenhuizen een nieuw dierenziekenhuis aan de Goudsesingel 97. Op dit nieuwe Caressa Dierenziekenhuis Rotterdam bieden wij de volgende zorg:

 • Dag en nacht spoedhulp voor uw huisdier op de Spoed en Verwijskliniek Barendrecht

  Onze dierenartsen draaien mee in de diensten van de Spoed en Verwijskliniek Barendracht, er is dus altijd een ervaren dierenarts die klaar staat om in geval van nood spoedhulp te leveren.

 • Het nieuwe centrum heeft veel apparatuur staan om alle zorg te leveren voor uw huisdier. Zo kunt u terecht bijvoorbeeld terecht op ons nieuwe dierenziekenhuis voor de volgende ingrepen:
  • Orthopedische ingrepen. In ons team hebben wij meerdere artsen die iedere dag weer de beste orthopedische zorg voor uw huisdier leveren.
  • Endoscopische ingrepen zoals laparoscopie en endoscopie.
  • Intensive care. Op ons nieuwe dierenziekenhuis hebben wij een opname voor honden, katten en een quarantaine voor besmettelijke ziektes.
  • Echografie, zoals buikecho’s, echocardiografie en drachtecho’s.
  • Daarnaast kunt u natuurlijk ook voor de dagelijkse zorg zoals consulten en inentingen.

Kortom, door ons aan te sluiten bij Caressa kunnen wij u en uw huisdier veel meer en betere zorg bieden.

Tot ziens in één van onze praktijken in Rotterdam!

Graag tot ziens bij Caressa Dierenziekenhuizen!

In het Dierenziekenhuis Rotterdam is er een speciale operatiekamer aanwezig.