Caressa Dierenziekenhuis Rotterdam

Bent u op zoek naar een goede dierenarts of dierenkliniek dan weet u dat u bij ons aan het juiste adres bent. Bij Caressa vinden we kwaliteit en goede zorg ontzettend belangrijk. In Rotterdam hebben wij ons nieuwe dierenziekenhuis aan de Goudsesingel 97 geopend!

Dierenkliniek Walenburg is onderdeel geworden van Caressa Dierenziekenhuizen

Dierenkliniek Walenburg is vanaf heden onderdeel geworden van Caressa Dierenziekenhuizen. Het team van dierenarts-assistentes en dierenartsen dat u al jarenlang kent op deze dierenkliniek staat nu ook klaar op ons nieuwe dierenziekenhuis om alle zorg te leveren voor uw dier. Kijk voor uitgebreidere informatie op onze pagina over Caressa Dierenkliniek Walenburg.

Welke zorg bieden onze dierenartsen en assistentes voor uw huisdier?

In ons nieuwe dierenziekenhuis bieden wij de volgende zorg voor uw huisdier:

Dag en nacht spoedhulp voor uw huisdier op de Spoed en Verwijskliniek Barendrecht

Onze dierenartsen draaien mee in de diensten van de Spoed en Verwijskliniek Barendracht, er is dus altijd een ervaren dierenarts die klaar staat om in geval van nood spoedhulp te leveren.

Alle zorg voor uw huisdier.

Ons nieuwe dierenziekenhuis is een moderne dierenkliniek waar wij alle apparatuur hebben staan om die zorg te leveren die uw dier nodig heeft. Kijk voor alle onze zorgmogelijkheden op onze expertise pagina’s.

Ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Ons dierenziekenhuis is gevestigd aan de Goudsesingel in Rotterdam in het voormalige ING kantoor. U kunt hier voor de deur (betaald) parkeren.

Kortom, uw huisdier is bij ons in uitstekende handen!
Mocht u meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Operatie Roos

In ons nieuwe dierenziekenhuis in Rotterdam hebben wij o.a. een speciale operatiekamer waar wij alle operaties kunnen uitvoeren.

Op zoek naar een dierenarts of dierenkliniek buiten Rotterdam?
Bekijk onze andere vestigingen:

Dierenziekenhuis Amsterdam
Dierenziekenhuis Haarlem
Dierenziekenhuis Den Haag
Dierenziekenhuis Utrecht
Dierenkliniek Heemstede
Dierenkliniek Hoofddorp
Dierenkliniek Delft