Dierenarts-dierenkliniek Vleuten en de Meern

Indien u een dierenarts of dierenkliniek zoekt in Vleuten of de Meern is het zeker goed ook het Dierenziekenhuis in de Leidsche Rijn te overwegen. Onze dierenartspraktijk ligt namelijk tegen Vleuten aan en  wij zijn binnen 10 minuten aan te rijden vanuit Vleuten of de Meern.

Het grote voordeel van onze dierenkliniek/dierenarts praktijk is dat wij naast de alledaagse zorg zoals een inenting of consult ook de meer gespecialiseerde zorg bieden. U kunt bij onze dierenkliniek ook terecht voor (grote) operaties of uitgebreide onderzoeken (zie diagnostiek). Het is vaak handiger en beter één dierenarts praktijk te hebben voor alle zorg. Aangezien onze dierenkliniek tegen Vleuten en de Meern ligt kan dat nu!

Dierenarts-dierenkliniek Vleuten en de Meern: Alle dieren zijn welkom!

Dierenarts-dierenkliniek Vleuten en de Meern: Alle dieren zijn welkom!

Voor spoedgevallen staan onze dierenartsen altijd klaar voor onze patiënten, dag en nacht. U hoeft dus nooit meer voor spoed naar een dierenarts ver buiten Vleuten of de Meern te rijden om hulp voor uw huisdier te krijgen!

Nog een extra service die wij bieden zijn onze ruime openingstijden. Door de weeks zijn wij tot 19:30 uur open, en zaterdag (voor normaal tarief) de hele dag tot 18:00 uur. Geen enkele dierenkliniek heeft zulke ruime openingstijden in en rond Vleuten of de Meern.

Voor onze deur is zeer ruim gratis parkeergelegenheid voorhanden. Ideaal en niet voorhanden bij iedere dierenarts.

Wilt u een betere indruk krijgen van onze dierenkliniek? Maak kennis met dierenarts Christa of één van onze andere medewerkers. Op de behandelingen pagina vindt u de meest voorkomende behandelingen in onze dierenkliniek.

Mocht u meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Dierenarts-dierenkliniek Vleuten en de Meern: Operatie bij het Dierenziekenhuis