Facebook
X

Opname

In onze Dierenziekenhuizen hebben wij de mogelijkheid dieren op te nemen en intensieve verzorging te geven. Om deze verzorging goed te kunnen geven hebben wij een opnameteam. Deze bestaat uit een dierenarts, een assistente en een stagiaire.
Twee maal per dag worden alle dieren bij ons door de dierenarts onderzocht. De assistente is de gehele dag aanwezig op de opname en is hoofd van de dagelijkse verzorging. De stagiaire ondersteunt de assistente in haar taken.
Daarnaast hebben wij alle apparatuur staan om, indien nodig, de benodigde onderzoeken uit te voeren (zie ook diagnostiek). Hierdoor beschikken wij direkt over de uitslagen, wat essentieel is om goede zorg te leveren. Daarnaast beschikken wij over een zuurstofkooi, een couveuse, warmtelampen en -matten en infuuspompen.
Naast al deze apparatuur is het belangrijkste in onze opname liefdevolle verzorging. Dit laatste wordt soms nog wel eens onderschat. Wij nemen ruim de aandacht voor onze patiënten en laten ze goed uit. Een extra aai en knuffel doet vaak ook veel goed!

Onze opname is in alle Dierenziekenhuizen onderverdeeld in een kattenopname, een hondenopname en een quarantaine (voor de besmettelijke ziektes). Mocht u meer informatie willen kunt u ten allen tijden contact met één van onze vestigingen opnemen.

Video afspelen

Deel dit bericht

Facebook
Twitter
WhatsApp
E-mail

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram

FacebookInstagramTwitterLinkedIn