Werkzaamheden bij Caressa Dierenkliniek Walenburg Rotterdam

Bereikbaarheid

In verband met noodzakelijke funderingswerkzaamheden op de Walenburgerweg is onze locatie vanaf maandag 26 oktober 2020 minder goed bereikbaar. Voor het pand is het afgezet met hekken, maar de looproute naar de praktijk wordt aangegeven met borden. Caressa Dierenkliniek Walenburg blijft geopend en telefonisch bereikbaar, maar met aangepaste openingstijden.

Aangepaste openingstijden

Vanwege de verwachte geluidsoverlast gelden er vanaf maandag 26 oktober drie weken aangepaste openingstijden van onze praktijk zodat wij nog steeds de beste diergeneeskundige zorg kunnen leveren. Caressa Dierenkliniek Walenburg Rotterdam zal daarom de aankomende periode geopend zijn met aangepaste tijden:

maandag15:00 – 19:30
dinsdag15:00 – 20:30
woensdag15:00 – 19:30
donderdag15:00 – 20:30
vrijdag15:00 – 19:30

Overdag tot 15:00 uur zullen onze dierenartsen en assistentes beschikbaar zijn op onze locatie Caressa Dierenziekenhuis Rotterdam op de Goudsesingel zodat wij daar iedereen kunnen helpen.

Updates

De funderingswerkzaamheden zullen naar verwachting begin 2021 klaar zijn. Wij hopen wel eerder terug te keren naar naar onze normale openingstijden, maar houdt deze pagina in de gaten voor de meest recente informatie!

Deel dit bericht met iemand!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
E-mail

Lees ook:

Actie: Fitte Senior

Weet u welke ouderdomskwalen uw huisdier heeft? Doe de gezondheidscheck voor oudere huisdieren en ontdek ziektes en aandoeningen in een eerder stadium.

Lees verder

Volg onze Socials!

Wij delen o.a. interessante feitjes en weetjes over jouw huisdier. 

Volg ons op Facebook en Instagram