Caressa Dierenziekenhuis Den Haag

Bent u op zoek naar een goede dierenarts in Den Haag? Caressa Dierenziekenhuis Den Haag is 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar voor spoed en we bieden praktisch alle zorg voor uw huisdier!

Ruime openingstijden

Ons dierenziekenhuis is de hele week van 08:30 uur tot 19:30 uur voor normaal tarief geopend. Op zaterdag zijn wij aanwezig voor medicatie, voer en spoed, echter geen normale consulten. 

Dag en nacht spoedhulp

Op onze dierenziekenhuizen staan de dierenartsen 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar in geval van spoed!

Alle zorg voor uw dier

  • Onze dierenartsen bieden alle zorg voor huisdieren. Naast de gecompliceerde zorg bieden wij ook gewone zorg. U kunt bij ons ook terecht voor een vaccinatie of een gewoon consult.
  • In onze opname bieden wij hoogwaardige intensieve zorg voor gezelschapsdieren. Alle apparatuur is in onze dierenkliniek voorhanden om deze zorg te leveren. Omdat wij de belangrijkste apparatuur zelf in huis hebben zijn de resultaten meestal direkt bekend.

Chirurgie

Onze dierenarts chirurg Emile Pickee en dierenarts chirurg Kevin van Gaalen in zijn bij ons werkzaam voor alle specialistische operaties.

Parkeren

U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren tot 18:00 uur ’s avonds!

Het dierenziekenhuis Den Haag is één van onze vestingen waar we met de modernste apparatuur werken, waardoor we praktisch alle zorg voor huisdieren kunnen aanbieden. Zo hebben wij een gescheiden honden en katten opname voor intensieve zorg, beschikken onze dierenartsen over praktisch alle apparatuur en hebben wij een chirurg voor de grote operaties.

Wij nodigen u bij deze uit voor een rondleiding en kennismaking met één van onze dierenartsen of dierenarts-assistentes in ons nieuwe dierenziekenhuis aan de Goudenregenstraat 296, te Den Haag.

Mocht u meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Caressa Dierenziekenhuis Den Haag

Caressa Dierenziekenhuis Den Haag

Dierenarts Den Haag: Steffie voert een gebitscontrole uit.

Dierenarts Den Haag: Steffie voert een gebitscontrole uit.

Dierenarts Den Haag: Manouk staat voor u klaar!

Dierenarts Den Haag: Manouk staat voor u klaar!