Dierenarts – dierenkliniek Nieuw-Vennep

Bent u op zoek naar een dierenarts of dierenkliniek in Nieuw-Vennep? Denk dan ook zeker aan Caressa Dierenkliniek Hoofddorp! Onze praktijk ligt vlakbij Nieuw-Vennep en biedt alle zorg voor uw huisdier!

Vanaf de N205 zijn wij vanuit Nieuw-Vennep in slechts enkele minuten bereikbaar. Onze dierenkliniek ligt in het winkelcentrum “Floriande”. Een groot voordeel van onze dierenkliniek is dat er voor de dierenkliniek een groot gratis parkeerterrein gelegen is.

Omdat wij een zeer groot team van dierenartsen hebben werken, heeft bij ons iedere dierenarts zijn of haar eigen “specialiteit”. Hieronder vindt u enkele voorbeelden:

Chirurgie

Bij ons in het team hebben wij twee dierenarts werken die zich volledig toeleggen op de chirurgie. Onze dierenarts chirurgen zijn dierenarts Paul van der Heijden en dierenarts Emile Pickee. Naast orthopedie doen zij ook zeer vaak de moeilijke weke delen operaties.

Dierenarts dierenkliniek Nieuw-Vennep

Een operatie bij één van onze dierenklinieken

Echografie

Bij ons hebben wij meerdere dierenartsen die zich toeleggen op de echografie. Deze dierenartsen worden continu verder opgeleid in de echografie en zorgen ervoor dat wij deze zorg iedere dag aan onze patiënten kunnen bieden. Op onze praktijken worden meerdere malen per jaar intern trainingen gegeven door specialist echografen zodat wij deze zorg op het hoogste niveau kunnen aanbieden.

Spoedhulp

Caressa Dierenkliniek Hoofddorp is onderdeel van Caressa Dierenziekenhuizen. Op onze dierenziekenhuizen hebben wij altijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, een dierenarts paraat staan voor spoed. U hoeft dus nooit meer naar een andere dierenarts toe in de spoed.

Alle zorg

Naast deze speciale zorg bieden wij natuurlijk nog heel veel andere zorg. Denk aan intensive care voor ernstig zieke dieren, maar ook de “gewone, dagelijkse zorg”. U kunt dus voor alle zorg met uw huisdier bij één van onze dierenartsen terecht.

Mocht u meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!