Dierenarts-dierenkliniek-Santpoort

Bent u op zoek naar een goede dierenarts of dierenkliniek in Santpoort?

Denk dan zeker aan het Dierenziekenhuis Haarlem! Onze dierenarts praktijk ligt tegen Santpoort aan en biedt vele voordelen t.o.v. een gemiddelde praktijk.

Onze dierenkliniek is de hele week namelijk van 08:30 uur tot 19:30 uur voor normaal tarief geopend. Op zaterdag zijn wij, ook voor normaal tarief,  van 08:30 uur tot 18:00 uur open. Geen enkele praktijk in en rondom Santpoort heeft zulke ruime openingstijden.

Daarnaast zijn wij voor spoed áltijd open. U hoeft dus nooit meer bij ons midden in de nacht op zoek te gaan naar een dierenarts die spoedhulp levert. Onze dierenkliniek ligt op 5 minuten van Santpoort en staat altijd voor u en uw huisdier klaar.

In onze ruime dierenkliniek bieden wij praktisch alle mogelijke zorg voor huisdieren. Zo hebben wij een gescheiden honden en katten opname voor intensieve zorg, beschikken onze dierenartsen over praktisch alle apparatuur en hebben wij een chirurg voor de grote operaties.

Wij nodigen u bij deze uit voor een rondleiding en kennismaking met één van onze dierenartsen of dierenarts-assistentes in onze dierenkliniek. Ook via onze website kunt u alvast kennismaken met dierenarts Kevin of Paraveterinair Marlon.

Mocht u meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Dierenarts Santpoort: Assistente Marlon voert een microscopisch onderzoek uit.

Dierenarts Santpoort: Wij staan klaar voor uw dier!